Neler Yeni

18 yaş altı için Banka kartı önerisi (ziraat-iş vs.)

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,560
İsim
Emre siyah
iş bankasının ilk imza kartlarına her ay yüzde 50 cashback kampanyası vardı ( min 200tl harcama maks 100tl cashback)
ama para atayım falan derseniz sadece tanımlı alıcılara yani anne babaya falan atabiliyorsunuz.

.RBO.

80+ Silver
papara neden onaylanmadı yıllardır papara kullanıyorum ziraat iş bankası gibi ek kartlardan daha rahat ve özgür
veli onayına ihtiyaç var ve velimin papara hesabı yok üstelik atm lerden para atarken komisyon alıyor

İgito

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Yiğit
veli onayına ihtiyaç var ve velimin papara hesabı yok üstelik atm lerden para atarken komisyon alıyor
yaşın 13 üstü değilmi? akbank atm leri ücretsiz komisyon kesmiyor

.RBO.

80+ Silver
iş bankasının ilk imza kartlarına her ay yüzde 50 cashback kampanyası vardı ( min 200tl harcama maks 100tl cashback)
ama para atayım falan derseniz sadece tanımlı alıcılara yani anne babaya falan atabiliyorsunuz.
iş bankası mantıklı o zaman

Trabzonlu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
389
İsim
Ömerfaruk
Arkadaşlar papara kart onay istediği için kullanamıyorum ve artık banka kartına geçmeye karar verdim veli izni var sizce ziraat mi yoksa iş mi ziraat evime yakın kolayca çıkarabilirim ve atm si vs de daha fazla var kartı internet alışverişi için kullanacağım sizce ne önerisiniz (Banka kartı olacak papara benzeri önermeyin onlara veli iznim yok)
Kredi kartlarım var ama hala paparayı kullanıyorum fazlalıkla:(

KlausM

80+ Silver
Garanti bankası yakında şubem yok demişsin önemli değil artık her şey mobil bankacılıktan olabiliyor oradan görüntülü konuşup hesap açtırabilirsin kendine

ZEO.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
berkay

EmreE38

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
320
İsim
EmreE
Ziraat kullanıyorun ve hiç memnun değilim troy diye ödeme sistemi yüzünden belirli sitelerden alışveriş yapabiliyorum mobil bankaclığı yok ama Allahtan bankamatik bana yakın diye para çekip yatırabiliyorum
Git velinle iyzico hesabı aç velin senin hesabını onaylayacak nerdeyse tüm sitelerde var 30tl kart ücreti var istersen sanal kart kullan oda ücretsiZ
Arkadaşlar papara kart onay istediği için kullanamıyorum ve artık banka kartına geçmeye karar verdim veli izni var sizce ziraat mi yoksa iş mi ziraat evime yakın kolayca çıkarabilirim ve atm si vs de daha fazla var kartı internet alışverişi için kullanacağım sizce ne önerisiniz (Banka kartı olacak papara benzeri önermeyin onlara veli iznim yok)

Top Bottom