boşver başkalarının yazdıklarına göre mi hareket edeceksin sana göre güzelse kimse karışamaz
Kanka egik evler ve double pump kaldirdi ve baya olduçöp demelerinin nedeni sırf eğik evler ve double pump bence ve eğer bir kişi o oyuna çöp deyince çöp olmuyor mesela ben oyunu oynayamıyorum PC çok kötü olduğu için ama oyunfatihi izleyerek zevk alıyorum yani zevkler ve renkler meselesi bu
Aynen. Ama yeni baslayanlarda 2 3 gunde build yapmayi bekliyolar sonra olunce copnite diyolar. (Bagazilari icin gecerli)Build yapabildikten sonra çok eğlenceli oyun.
Bana gore pubg skici mesela, zevk isteben sevmiyom saçma geliyo PUBG daha güzel bana göre.
Nen 5. 7. Sezon arasi falan 40 fps falan oynuyodum sonra skti dusuk fps biraktim. Xbox aldim controller cok iyi oynayamadimoyuncu topluluguna onem verıyorlar.
e spor alanında para dagıtıyo oyunu ıyı oynayanlan para alabılır espor takımında olmasına gerek yok.
en sevdıgım yanı oyunda travıs scottt konserı oldu.
suan 30 fps alsamda 6 gun sonra yenı PC alıcam yuksek fps tabıkıde daha zevklı
aynen öyle şimdi oyun fanboyları küfürler hakaretler ne gerek varBana gore PUBG skici mesela, zevk iste![]()
Aynenaynen öyle şimdi oyun fanboyları küfürler hakaretler ne gerek var![]()
hshshshsh çok sevdim bu yorumu aynen herkes mimar sinan bi kere oynadım adam bina yapmış benim haberim yok.Ben fortnite değilde apex tarzını daha çok seviyorum fortnite ta herkes mimar sinan olmuş hiç eğlenceli değil adam 3 sn de gökdelen dikiyor ben gecekondu bile yapamıyorum.
Kanka 1haftada olmuyo o is iste 1 hafta degil 2 ayda bile olmuyo. Kreatif girip 1v1 box fight atip bos map de build calis hazirlanan edit map lerinde calis gelisirsin sonra eglenceli gelicek emin ol. Ama zevk tabii kiBen fortnite değilde apex tarzını daha çok seviyorum fortnite ta herkes mimar sinan olmuş hiç eğlenceli değil adam 3 sn de gökdelen dikiyor ben gecekondu bile yapamıyorum.