- Reaksiyon skoru
- 145
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok teşekkür ediyorum hocam ilginiz için. Onu da listeme ekliyorum.fiyatı çok yüksek kesinlikle teknobiyotige ve raijinteck e bir şans verilmeli
Çok teşekkür ediyorum hocam ilginiz için. Onu da listeme ekliyorum.fiyatı çok yüksek kesinlikle teknobiyotige ve raijinteck e bir şans verilmeli
paran olsa bıle sunlara para vermek akıl karı degıl![]()
Gigabyte X670E AORUS MASTER 1.1 AMD X670 Soket AM5 DDR5 8000(OC)MHz E-ATX Gaming (Oyuncu) Anakart - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
piyasada gelmiş geçmiş en iyi anakart fiyatı gayet uygunparan olsa bıle sunlara para vermek akıl karı degıl
Çok teşekkür ediyorum hocam ilginiz için. Onu da listeme ekliyorum.
Niye öyle dediniz hocam ?paran olsa bıle sunlara para vermek akıl karı degıl
bu ledin sadece ısı gosterıyor ben ıyı bulmuyorum ama ıstegınız buysa alabılırsınızNiye öyle dediniz hocam ?
Yok ben bütün fikirlere açığım. Siz ne önerirsiniz ?bu ledin sadece ısı gosterıyor ben ıyı bulmuyorum ama ıstegınız buysa alabılırsınız
paran olsa bıle sunlara para vermek akıl karı degıl
guzeldır ama cıdden asırı pahalı
Ama Söyle düşnün 9000-10000-11000-12000 serisine banamısın demez çok kuvvetli anakartguzeldır ama cıdden asırı pahalı
7800x3d al geçsistemimdeki 4 parçayı yükseltiyorum. 3 tanesini hallettim geriye sadece işlemci kaldı. 9000x3d işlemciler sanırım ocak gibi gelecekmiş. Sizce beklemeye gerek var mı yoksa 7800x3d alıp geçimi ? Ekran kartı olarak da 5090 alacam çıktığı zaman. CS2-RAİNBOW-PUBG gibi oyunlarda 1080p'de 500 fps'nin üstünü görmem lazım.
Hocam karar sizin ben dedim.Ocak gibi çıkacak deniliyor hocam ?
Gürkan bey siz ne öneriyorsunuz ?guzeldır ama cıdden asırı pahalı
https://www.n11.com/urun/msi-mag-x6...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel buna bakılabılır asrock x670e pro bakılabılırGürkan bey siz ne öneriyorsunuz ?