meedo
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 308
İkea'nın modeli ve çok güzel bir model.Peki üst mesajımda atmış olduğum masaya bakar mısınız nasıl duruyor ?
İkea'nın modeli ve çok güzel bir model.Peki üst mesajımda atmış olduğum masaya bakar mısınız nasıl duruyor ?
Hocam yukarda atmış olduğum çekmeceli masanın aynısını yaparım dedi usta. MDF malzemeden olacak ve 7000 TL fiyat verdi. Bence gayet uygun fiyatı.Hocam çekmece işine hiç girmeden daha minimal ölçülerde bir şey yaptırsanız daha az masraflı olur. Alt tarafı 1 tane tabla kesilecek ve birkaç kutu profili birleştirteceksiniz. Uçuk fiyatlar vermemenizi öneririm.
Hocam bir sürü ustayla konuştum her biri farklı fiyat veriyor. Kimisi 6 bin dedi kimisi 10 bin dedi kimisi de 20 bin fiyat çekti. Ona zaten direkt s.. çekip kapattım telefonu. Sanarsın makam masası yapacak.@kissofdeath Sana herhangi bir fiyat aralığı söyledi mi
Masa güzel de alttan destek attırmazsan langır langır sallanır ortası çukur olur.Hocam üst mesajımdaki masaya bakar mısınız ? İyi mi sizce o şekilde yaptıracam da.
Ustaya ne demem lazım ? Alttan desteklemesi için.Masa güzel de alttan destek attırmazsan langır langır sallanır ortası çukur olur.
Destek için demir veya dikine MDF koyup destek atmalı. (T şeklinde)Ustaya ne demem lazım ? Alttan desteklemesi için.
Parayı peşin verme de ne yaparsan yap. En kötü yarısı şimdi yarısı iş bitince de.Hocam yukarda atmış olduğum çekmeceli masanın aynısını yaparım dedi usta. MDF malzemeden olacak ve 7000 TL fiyat verdi. Bence gayet uygun fiyatı.
söylediğinizi şeyi not aldım. ustaya aynen bu yazdığınızı gösterecem saolun.Destek için demir veya dikine MDF koyup destek atmalı. (T şeklinde)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Parayı peşin verme de ne yaparsan yap. En kötü yarısı şimdi yarısı iş bitince de.