RevDeisDou
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
- Reaksiyon skoru
- 49,947
Windows 8.1 pro kurdum başka cihazdan usb yardımıyla driver kurucam çünkü wifi falan yüklü değil hangi siteden indiricem?
Bilmiyorum. Laptop. hp markaWİFİ'ye bağlandığınız zaman Windows otomatik indirir. Kurulum yaptıktan sonra da aynı şey geçerli ama önce Lan driverını indirmeniz lazım.
Anakart ne?
Model ne?Bilmiyorum. Laptop. hp marka
hp laptop 15-bw020nt (bw0 veya bwO olabilir.)Model ne?
Buradan indirebilirsin;hp laptop 15-bw020nt (bw0 veya bwO olabilir.)
Normalde hiç önermediğim driver programlarından birini seçtim maşallah ama sağlam çıktı indirdi.Buradan indirebilirsin;
Laptop 8.1 desteklemiyor.
Windows 10 olmasın?Normalde hiç önermediğim driver programlarından birini seçtim maşallah ama sağlam çıktı indirdi.
8.1 kullanıyorum şuan.Windows 10 olmasın?
Driverlar 10 için olmasın diyorum.8.1 kullanıyorum şuan.
Öyleyse bile çalışıyorlar. Bir sıkıntı olmadı.Driverlar 10 için olmasın diyorum.
Bazen stabil çalışmıyor ama hadi bakalım.Öyleyse bile çalışıyorlar. Bir sıkıntı olmadı.
Hiçbir yerde driver bulamazsan mecburen driver booster kullanman lazım. Bende eski PC'lerde kullanıyorum sorun olmuyor. Tabi kendi resmi sitesinde veya diğer güvenilir sitelerde varsa oradan manuel yüklemek daha iyi.Normalde hiç önermediğim driver programlarından birini seçtim maşallah ama sağlam çıktı indirdi.