İtopya güvenilir midir ?

ozan01z

80+
Reaksiyon skoru
53
Arkadaşlar itopyadan DA-SISTEM2 adlı sistemi alacağım çok da güzel özelleştirdim ama internette itopya ile ilgili çok şikayet var sizce almalı mıyım yoksa başka bir yerden mi almalıyım ?

Güvenilirdir ama son zamanlarda kargo ile sıkıntı yaşayan çok kişi olmuş

Korkma alabilirsin.

Arkadaşlar itopyadan DA-SISTEM2 adlı sistemi alacağım çok da güzel özelleştirdim ama internette itopya ile ilgili çok şikayet var sizce almalı mıyım yoksa başka bir yerden mi almalıyım ?
oldukça güvenilir

Güvenilirdir ama son zamanlarda kargo ile sıkıntı yaşayan çok kişi olmuş
Hocam kargo 1 hafta sonra gelse bir şey olmaz da ürünler arızalı çıkmasın benim tek temennim o bir de abdullah abinin pc aldıktan sonra olan testlerinde sıkıntı çıkmazsa on numara fiyatı var pc nin.

Hocam kargo 1 hafta sonra gelse bir şey olmaz da ürünler arızalı çıkmasın benim tek temennim o bir de abdullah abinin PC aldıktan sonra olan testlerinde sıkıntı çıkmazsa on numara fiyatı var PC nin.
O zaman alabilirsiniz

Hiç düşünme bile ama kaygıların varsa sipariş faturanı galiba e fatura olarak gönderiyorlar istersen sipariş verirken video veya fotoğraf cekip eline kanıt geçirebilirsin.ama gayet güvenilir zaten güvenilir olamasa Abdullah abi çalışmadı itopyayla emin ol.

O zaman alabilirsiniz

2 x GSKILL 8GB Ripjaws V Siyah 3200MHz CL16 DDR4 Single Kit Ram
1 x SEAGATE 2TB Barracuda 256MB 7200rpm 3.5" SATA 3.0 Harddisk
1 x Sistem Montaj Hizmeti
1 x ASUS TUF B450M-PRO GAMING 4400MHz(OC) DDR4 Soket AM4 RGB M.2 mATX Anakart
1 x XPG 512GB SX6000 PRO NVMe M.2 SSD (2100MB Okuma / 1400MB Yazma)
1 x AMD Ryzen 5 3600 3.6GHz 35MB Önbellek 6 Çekirdek AM4 7nm İşlemci MPK
1 x CORSAIR Carbide Serisi SPEC-DELTA RGB 650W 80+ Tempered Glass USB 3.0 Mid Tower Kasa
1 x ASUS TUF 3 Radeon RX 5700 XT OC EVO 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı
1 x COOLER MASTER MasterLiquid ML240L V2 RGB 240mm İşlemci Sıvı Soğutucu
şöyle bir özelleştirme yaptım ve fiyatı 8.606,31 çok iyi bu arada eğer sıkıntı yoksa

Geri