nikflatron
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 286
link bir üst mesajda verdim. Bana özel verdi fiyatı.
link bir üst mesajda verdim. Bana özel verdi fiyatı.
Aliexpresste gg kang vardı ktt kang white replikası baya güzeldi.Hocam benim akkonun switchlerinden memnunum, f75inki üzmezse onla devam eder arkadaş zaten. F75den yedek çıkmıyormuş ya o yüzden el altında dursun diye biraz da. Düşük bütçeli fp bir şeyler iyi olur, main switch olarak düşünmüyorum yani.
Leobog graywood, gg boy kang white var ktt kang çakması. İkisi de çok iyi.bütcem belli değil ama kafandan bi 400 kağıt veririm ak992 için bişeyler varmı?
Benim klavyeye uyarmi ben 3 pin diye biliyom aparatı kutuda kutuda çatıda gidip uğraşmaya üşeniyorum.Aliexpresste gg kang vardı ktt kang white replikası baya güzeldi.
Onun harici leobog graywood v4ler var onlar da baya güzel ve tok.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Leobog graywood, gg boy kang white var ktt kang çakması. İkisi de çok iyi.
5pin switchlerin 2 ayağını kırıp 3pin olarak kullanabiliyorsunuz. Uyar yani.Benim klavyeye uyarmi ben 3 pin diye biliyom aparatı kutuda kutuda çatıda gidip uğraşmaya üşeniyorum.![]()
Bu muAliexpresste gg kang vardı ktt kang white replikası baya güzeldi.
Onun harici leobog graywood v4ler var onlar da baya güzel ve tok.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Leobog graywood, gg boy kang white var ktt kang çakması. İkisi de çok iyi.
Türkçesi bir garip geldiDesteğin ilgiye bak senin gibi desteği nereden buluyorlar?
Alıntıyı görüntüle
İngilizcesi de düzgün değil ki.Türkçesi bir garip geldi
Belki uygulama çeviriyordur çok garip konuşma biçimiİngilizcesi de düzgün değil ki.
Paşam sen neyi kontrol ediyorsun vallahi şaka gibi arkadaşlar kutunuz ağır hasarlı gelirse Temu hiçbir şekilde destek sağlamıyor haberiniz olsun.
satıcıya ulasabiliyor muyuz ?Desteğin ilgiye bak senin gibi desteği nereden buluyorlar?
Alıntıyı görüntüle
Ajazz veya yetkili satıcı kimse hiç cevap vermez 1 hafta beklerim ona hiç gerek yok. İşini bilen bir destek kısmi iade veya tam iade sağlar da işini işte hiçbiri bilmiyor ki.satıcıya ulasabiliyor muyuz ?
Bu klavyeyi iki tane aynı pakette alsak gümrükte sıkıntı cıkar mı ?Ajazz veya yetkili satıcı kimse hiç cevap vermez 1 hafta beklerim ona hiç gerek yok.
İşini bilen bir destek kısmi iade veya tam iade sağlar da işini işte hiçbiri bilmiyor ki.
2 tane aynı pakette nasıl olacak hocam? 575x2 30 euroyu geçiyor.Bu klavyeyi iki tane aynı pakette alsak gümrükte sıkıntı cıkar mı ?