Shix2x
80+ Bronze
18 tane falan gordum bendesabah baktıgımda beyazdan 8 siyahtan 1 tane vardı
18 tane falan gordum bendesabah baktıgımda beyazdan 8 siyahtan 1 tane vardı
bütcem belli değil ama kafandan bi 400 kağıt veririm ak992 için bişeyler varmı?50kere
Bütçe ne hocam?
benim yukarıda attıgıma bak 500 e mi ne geliyor memnun edermişbütcem belli değil ama 400 kağıt veririm kafan ak992 için bişeyler varmı?
ne kadar yukarı cıkmam lazımbenim yukarıda attıgıma bak 500 e mi ne geliyor memnun edermiş
82 inci sayfadane kadar yukarı cıkmam lazım
Işık geçiren pudding keycaps önerisi var mı ?Temudaki switchler bana pek ucuz gelmedi , denk gelirse aliexpressten ktt kang white veya leobog graywood almak mantıklı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aynen bu güzel
pbt olması lazım onlar temuda alıexpressde cok varIşık geçiren pudding keycaps önerisi var mı ?
Temmuda var fakat vergiyle 450tlye geliyor ve abs , yine aliexpresse bakmak lazımIşık geçiren pudding keycaps önerisi var mı ?
Işık geçiren pudding keycaps önerisi var mı ?
benim klavye 99 tuşlu pahalıya kacıyor söyle bi 70 falan alsam hatta 50 de olur sadece kullandıgım tuşları değişirim nasıl olur82 inci sayfada
Beğen knk telefonla çekip atayım beğenirsen link bırakırımIşık geçiren pudding keycaps önerisi var mı ?
fena olmaz bence butce buldugunu zaman al 20 30 tane dahaaliden almıstım suan kullanıyorum bulabilirsem atayım ama fiyat artmıssır büyük ıhtimalle
Mesaj otomatik birleştirildi:
benim klavye 99 tuşlu pahalıya kacıyor söyle bi 70 falan alsam hatta 50 de olur sadece kullandıgım tuşları değişirim nasıl olur
bütçe varda veresim yok az daha koyar direk başka klavye alırım bunuda kardeşime salarım sevinsin garibanfena olmaz bence butce buldugunu zaman al 20 30 tane daha
su aula aldıysan ver derim full size klavye kullanmak cıdden zorbütçe varda veresim yok az daha koyar direk başka klavye alırım bunuda kardeşime salarım sevinsin gariban