ACER Nitro 5 indirime girmiş bu fiyata alınır mı?

Hocam İ7-14700HX ile R7-8840H arasında çok fark mı var mı performans olarak?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

https://www.gamegaraj.com/urun/slayer4-u7-4060-qhd-240hz/ Bunu önerir misiniz?
Ryzen daha düşük watt ile gayet verimli çalışabiliyor fakat iş CS2, Valorant veya ağır render işlerine gelirse 14700HX bulunan öne geçiyor. GPU yüklenen, rekabetçi olmayan RDR2 veya AC serisi gibi oyunlarda kafa kafaya çıkarlar.

Ben alacak olsaydım, düşük güç tüketimi sayesinde şarjda uzun süre kullanabilmek için AMD alırdım.

Tercih sizin.

Hocam İ7-14700HX ile R7-8840H arasında çok fark mı var mı performans olarak?

https://www.gamegaraj.com/urun/slayer4-u7-4060-qhd-240hz/ Bunu önerir misiniz?
Bu fiyata 4060 düşük kalmaz mı?

Ryzen daha düşük watt ile gayet verimli çalışabiliyor fakat iş CS2, Valorant veya ağır render işlerine gelirse 14700HX bulunan öne geçiyor. GPU yüklenen, rekabetçi olmayan RDR2 veya AC serisi gibi oyunlarda kafa kafaya çıkarlar.

Ben alacak olsaydım, düşük güç tüketimi sayesinde şarjda uzun süre kullanabilmek için AMD alırdım.

Tercih sizin.

Bu fiyata 4060 düşük kalmaz mı?
Bana da düşük geldi lakin 32gb ram olması ve ayı zamanda 32gb ram e ve 2 tane m2 slotuna sahip olması cazip geldi. Siz karar verecek olsanız hangisini alırdınız?

Ayda 3+K taksite iyiymiş aslında bu ya, ne oldu en son durum, bu bütçe aralığında var mı daha makul?
n11'den HP Victus 16 S0035NT 7Z5Z2EA R5-7640HS 16 GB 512 GB SSD RTX4060 16.1" 144 Hz Dos Dizüstü Bilgisayar seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!

Ayda 3+K taksite iyiymiş aslında bu ya, ne oldu en son durum, bu bütçe aralığında var mı daha makul?
Bu da peşine 12 taksit. Son zamanlarda f/p olarak çok geçiyor.

Bana da düşük geldi lakin 32gb ram olması ve ayı zamanda 32gb ram e ve 2 tane m2 slotuna sahip olması cazip geldi. Siz karar verecek olsanız hangisini alırdınız?
Ram'i daha sonra yükseltebilirsiniz fakat ekran kartı hep aynı kalacak. Bu yüzden ana donanımlara önem vermenizi öneririm.

Fiyatına göre gerçekten iyi.

GPU kaç W değeri acaba? :rolleyes:
120 Watt

Hocam ram konusu kafama takıldı ya sadece 8 ekleniyor yazmışlar satıcıya sorduklarında bilgi bulamadım eğer 32ye yükselmiyosa almam gibi bir de performans modunda fanlar aşırı sesliymiş 50 60 db

Hocam ram konusu kafama takıldı ya sadece 8 ekleniyor yazmışlar satıcıya sorduklarında bilgi bulamadım eğer 32ye yükselmiyosa almam gibi bir de performans modunda fanlar aşırı sesliymiş 50 60 db
O zaman en mantıklısı bu gibi;
Yalnız bu 12 taksit olayını karta yapmıyorlar bilginiz olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,478
Üyeler
184,170
Son üye
ftsasmaz
Geri