Senin yaşın kaç ona göre bişey dicem2 kardeşim var da konuşmayı tam sökemediler küçükler yani.
Ondan değil. Annem ile babam geçinemediler ve 5 yıl ayrı yaşadılar ve ben o dönemlerde baya küçüktüm ve nikahlarını bozmuşlar o dönemde.Ooo 1dk o zaman işler değişir neden ayrı kaldılar ki? Tabi baban çalışmak için falan gitti sanırım.
Nasıl kafaya takmasın ki zor bişeyDostum olabilir.Baban 43 yaşındaymış kaç tane erkek karısına sadık kalabilirki.Bunu annen yapsa olay çok büyürdü ama baban yaptığı için kafana takmaman lazım.
Bende yaşadım büyüyünce sende yappıcaksın evlenince bile arkadaş arasında böyle konuşmalar geçicek.Nasıl kafaya takmasın ki zor bişey
İroni yapmış bence. YapmamışNasıl kafaya takmasın ki zor bişey
Evet herhangi birini indir kendi telefonuna da aynısını kur. Gps'i aç aynı şekilde internetini de aç telefonun. Uygulamanın bildirimlerini engelle ve gizli uygulamalara al takip edebilirsinbilen var mı bilmiyorum ama bazı uygulamalarla kişinin gittiği konumlar gözükebiliyor sende ddeniyebilirsin
Hmm mantıklı gibi gözüküyor. Umarım bu olay yaşanmamıştır ve o eleman öylesine söylemiştir.Evet herhangi birini indir kendi telefonuna da aynısını kur. Gps'i aç aynı şekilde internetini de aç telefonun. Uygulamanın bildirimlerini engelle ve gizli uygulamalara al takip edebilirsin
Bak babanla konuş bir şey olmaz ama babanın aldattığına emin olduktan sonra"Baba annem bunca yıl beni büyüttü 9 ay karnında taşıdı sende benim babamsın benim en sevdiğim insan anneme neden ihanet ediyorsun"de içine oturur yaptıklarını düşünür16 yaşındayım.
Umarım öyledir dostumHmm mantıklı gibi gözüküyor. Umarım bu olay yaşanmamıştır ve o eleman öylesine söylemiştir.