Babam annemi aldatıyor sanırım

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Ben olsam gizli kamera yerleştirirdim.

bilen var mı bilmiyorum ama bazı uygulamalarla kişinin gittiği konumlar gözükebiliyor sende ddeniyebilirsin

Ooo 1dk o zaman işler değişir neden ayrı kaldılar ki? Tabi baban çalışmak için falan gitti sanırım.
Ondan değil. Annem ile babam geçinemediler ve 5 yıl ayrı yaşadılar ve ben o dönemlerde baya küçüktüm ve nikahlarını bozmuşlar o dönemde.

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: cici
bilen var mı bilmiyorum ama bazı uygulamalarla kişinin gittiği konumlar gözükebiliyor sende ddeniyebilirsin
Evet herhangi birini indir kendi telefonuna da aynısını kur. Gps'i aç aynı şekilde internetini de aç telefonun. Uygulamanın bildirimlerini engelle ve gizli uygulamalara al takip edebilirsin

İşin peşine bırakma takip et emin olduğunda babanla konuş (tehdit agizi ile ) biraz daha gözlemle kanıtları ile bide yakaladigin herşeyin resimli kaydını almaya çalış veya sesli

Evet herhangi birini indir kendi telefonuna da aynısını kur. Gps'i aç aynı şekilde internetini de aç telefonun. Uygulamanın bildirimlerini engelle ve gizli uygulamalara al takip edebilirsin
Hmm mantıklı gibi gözüküyor. Umarım bu olay yaşanmamıştır ve o eleman öylesine söylemiştir.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri