Acer TravelMate P4 14 Alınır mı?

Hocam bunun ekranı 400 nit 100% srgb mi? Acerin sitesinde bu model yok 300 nit versiyonu göstermiş kutuda veya cihazda bir bilgi var mı bu konuda bakar mısın?

güzel laptop iş görür
travel mate p2 kullanıyorum geçen yıl 12k civarında almıştım açıkçası gayet yeterli film ofis programları vs için
huawei matepad d16 bakılabilir
veya ikinci el macbook air m1 de olabilir

güzel laptop iş görür
travel mate p2 kullanıyorum geçen yıl 12k civarında almıştım açıkçası gayet yeterli film ofis programları vs için
huawei matepad d16 bakılabilir
veya ikinci el macbook air m1 de olabilir
Çok pahalı oluyor hocam onlar, bu cihaz 14.800 amazonda ve peşin fiyatına 9 taksit. Çektim 1 tane bu seviyede rakipsiz duruyor baktım Acer bunu Avrupada 700-800 € bandına satıyor Türkiyede çok ucuz kalmış.

Çok pahalı oluyor hocam onlar, bu cihaz 14.800 amazonda ve peşin fiyatına 9 taksit. Çektim 1 tane bu seviyede rakipsiz duruyor baktım Acer bunu Avrupada 700-800 € bandına satıyor Türkiyede çok ucuz kalmış.
genel kullanım üstüne bazı basit oyunlarıda açıyor. valo warcraft3 assasins creed 4 vb oynadım.

hayırlı olsun hocam güle güle kullan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,183
Üyeler
185,038
Son üye
Albatros6417
Geri