PixelNinja
80+
- Reaksiyon skoru
- 14
Yatırım olarak kısa vadede kar getirecek hangi yatırımı önerirsiniz?
Altin kisa vadede kar ettirmez dostumAltın.
Bitcoin trump seçilince fırlamıştı kaçırdın o fırsatıYatırım olarak kısa vadede kar getirecek hangi yatırımı önerirsiniz?
Kısadan kastımız ne ki? Daha iyi bir öneriniz varsa söyleyin.Altin kisa vadede kar ettirmez dostum
Fırlamadan önce 10k yatırsaydım kaç lira olmuştu şimdiBitcoin trump seçilince fırlamıştı kaçırdın o fırsatı
Kanka düşük paralarla kar tatmin etmiyor ya, ama bitcoin trenini 2 kez kaçırdım ona yanıyorum, geçen hesap yaptık geçen sene yatırdığın parayı bugün %166 yükselmiş oluyor. Milyon liran olcakki ozaman değiyor, amcam 500K araba sattı bitcoine yatır dedik, korktu düşer diye dinleseydi şuan 2 tane araba alırdı.Fırlamadan önce 10k yatırsaydım kaç lira olmuştu şimdi
Seçimlerden beri %30-35 arttı. Paranız 13-14k olurdu yani.Fırlamadan önce 10k yatırsaydım kaç lira olmuştu şimdi
az bir para ise harcaman daha iyi bir yatırım olur. bekletip paranın erimesindense temel ihtiyaçlarını stoklaYatırım olarak kısa vadede kar getirecek hangi yatırımı önerirsiniz?
Uzun vade için altın. Borsa bilgin çok yoksa bulaşma derim borsa çok kötü halde, fon alabilirsin kısa vadede 3-5 kazandırır.Yatırım olarak kısa vadede kar getirecek hangi yatırımı önerirsiniz?