❌İndirim Bitti! 🔥NZXT Capsule Yayıncı Mikrofonu 2180₺!🔥(Tekrardan İndirimde x2)

@Lloydˢᵗᵉʳ mağaza teslimi varmış, beyaz renkten aldım. Eyw bu arada son 1 saat kaldı diye uyardığın için yoksa benim aklımda saat 8 gibi altunizade mağazasına gitmek vardı.

Son 1 saat kaldı, almayı düşünenler kaçırmasınlar.
1734013637558.png

Hocam fiyat hala aynı boşu boşuna triplere girdim son 20 dakika'da :ROFLMAO::ROFLMAO:

podcast için almayı düşünüyorum, tavsiye eder misiniz?

Fifine A8 satıp geçmeyi düşünüyorum değer mi?

podcast için almayı düşünüyorum, tavsiye eder misiniz?
Ufak bir ekolayzer ayarıyla podcast'e uygun hale getirilebilir, diğer türlü PD200X de tercih edilebilir.

Fifine A8 satıp geçmeyi düşünüyorum değer mi?
Aralarında devasa bir fark var denemez ama A8'in 2. el piyasası Capsule'ın 0 fiyatından zaten fazla olduğu için geçilebilir her türlü, RGB vesaire önemli değilse tabii.

Ufak bir ekolayzer ayarıyla podcast'e uygun hale getirilebilir, diğer türlü PD200X de tercih edilebilir.

Aralarında devasa bir fark var denemez ama A8'in 2. el piyasası Capsule'ın 0 fiyatından zaten fazla olduğu için geçilebilir her türlü, RGB vesaire önemli değilse tabii.
Değil RGB'siz istiyorum hatta

Değil RGB'siz istiyorum hatta
Geçilir, ses kalitesi bariz olarak daha iyidir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

A8'e göre eksi denebilecek özelliği mute tuşunun o kadar rahat yerde olmaması. Ses tekerleğinin üzerine basmak gerekiyor, A8'de direkt dokunmak yetiyor. Bunun dışında daha iyi bir mikrofon Capsule.

Son düzenleme:
Geçilir, ses kalitesi bariz olarak daha iyidir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

A8'e göre eksi denebilecek özelliği mute tuşunun o kadar rahat yerde olmaması. Ses tekerleğinin üzerine basmak gerekiyor, A8'de direkt dokunmak yetiyor. Bunun dışında daha iyi bir mikrofon Capsule.
Hocam Pd200x mü alalım A6T veya A8 mi. Bu mikrofonda iyi gibi ama sadece yayın ve youtube için kullanmicam. Amatör rap kaydetmeyi düşünüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,383
Üyeler
183,830
Son üye
tarzan19402
Geri