Android Acımasız Taret Oyunumuz: Chop da Enemies

HABAR

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
5,435
Hepinize merhaba, yeni oyunumuz Chop da Enemies’i yayınladık.

Yine Unity üzerinden devam ediyoruz, bu oyunu yine üç kişilik ekibimizle tasarladık.

Oyunda uygun karolara uygun silahları paranızın yettiğince koyup geçitten geçmeye çalışan düşmanların amacına ulaşmasına engel olmaya çalışmalısınız, tabii seviye atladıkça düşmanlarımız güçleniyor ve paramız azalıyor, en iyi çözümleri bulmak adına her zaman farklı dizilimleri denemelisiniz, bunun tek bir çözümle sınırlı olmadığını unutmayın.
Bazı ekran görüntüleri paylaşacağım:

menu-jpg.626947
1-jpg.626948
second-jpg.627010
xtr-jpg.626951

Evet anlatacaklarım bu kadardı, oyunumuzun bağlantısını buradan paylaşıyorum.

Oyunumuz hakkında önerilerinizi ve değerlendirmelerinizi bekliyorum.
Ayrıca sormak istediğiniz bir şey varsa cevaplayayım, hepinize teşekkür eder, iyi forumlar dilerim. :)

Hepinize merhaba, yeni oyunumuz Chop da Enemies’i yayınladık.

Yine Unity üzerinden devam ediyoruz, bu oyunu yine üç kişilik ekibimizle tasarladık.

Oyunda uygun karolara uygun silahları paranızın yettiğince koyup geçitten geçmeye çalışan düşmanların amacına ulaşmasına engel olmaya çalışmalısınız, tabii seviye atladıkça düşmanlarımız güçleniyor ve paramız azalıyor, en iyi çözümleri bulmak adına her zaman farklı dizilimleri denemelisiniz, bunun tek bir çözümle sınırlı olmadığını unutmayın.
Bazı ekran görüntüleri paylaşacağım:

menu-jpg.626947
1-jpg.626948
second-jpg.627010
xtr-jpg.626951

Evet anlatacaklarım bu kadardı, oyunumuzun bağlantısını buradan paylaşıyorum.

Oyunumuz hakkında önerilerinizi ve değerlendirmelerinizi bekliyorum.
Ayrıca sormak istediğiniz bir şey varsa cevaplayayım, hepinize teşekkür eder, iyi forumlar dilerim. :)
bakıyorum şimdi

Hocam biraz reklam gibi aslında
Hmm, tanıttığımız oyunları paylaşıyorum bilgilendirme amaçlı, doğrudan reklam yapma gibi bir amacım yok. Yine de yazarken biraz daha dikkat edeceğim bundan sonra, teşekkürler.

Hmm, tanıttığımız oyunları paylaşıyorum bilgilendirme amaçlı, doğrudan reklam yapma gibi bir amacım yok. Yine de yazarken biraz daha dikkat edeceğim bundan sonra, teşekkürler.
bir şey değil ben sadece fikrimi söyledimm

Hocam biraz reklam gibi aslında
O senin bakış açınla alakalı. Sen de böyle bir proje yapmış olsaydın göğsünü kabartarak burada tanıtımını yapardın. Arkadaşı da tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum.

En güzel oyun türlerinden biri. :D

Bu çocuk takımıyla iler de değerlenir, sponsor olan şimdiden olsun :D.

Vallahi adam billahi adam hemen gidip indiriyorum ellerine sağlık :)

Bir şey soracağım oyun isimleri hep İngilizce olmak zorunda mı oluyor? İngilizce isimlerden dolayı çoğu oyunun bizim ülkemizden çıktığına haberimiz olmuyor 😂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,171,676
Üyeler
186,091
Son üye
hıvıdı_
Geri