Kol saati önerisi ve kombin yorumu

kanka çizgili olan penyeler benimde hosuma gidiyo ne bilim hem sade hemde şık duruyo baskılı sweatshirt de hosuma gitti benim
O zaman sen bilirsin nasil rahat hissediyorsan ama lutfen cok dar bi pantolon giyme hem saglikli ddgil hemde cok kotu duruyor relax fit fazla bol olmayan bi pantolon işini görür

• Beğen
Reaksiyonlar: egle
O zaman sen bilirsin nasil rahat hissediyorsan ama lutfen cok dar bi pantolon giyme hem saglikli ddgil hemde cok kotu duruyor relax fit fazla bol olmayan bi pantolon işini görür
hocam kardeşimde beğenmeyince kotondan aldıklarımı iade ettim defactoda kiler için daha iade kısmı çıkmıyor ama şuan 1000 tl lik bütçem daha olustu güzel bir kombin yapalım hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam defacto için kargonun gelmesi lazımmış vs ben hiç uğraşamam neyse sizden isteğim çok pahalıya kaçmadan güzel bir kombin yapmak ayakkabılarımı biliyorsunuz pantalonumda sadece siyah kot var beni sıkmıyor ve dar olduğunu düşünmüyorum

Son düzenleme:
hocam kardeşimde beğenmeyince kotondan aldıklarımı iade ettim defactoda kiler için daha iade kısmı çıkmıyor ama şuan 1000 tl lik bütçem daha olustu güzel bir kombin yapalım hocam

hocam defacto için kargonun gelmesi lazımmış vs ben hiç uğraşamam neyse sizden isteğim çok pahalıya kaçmadan güzel bir kombin yapmak ayakkabılarımı biliyorsunuz pantalonumda sadece siyah kot var beni sıkmıyor ve dar olduğunu düşünmüyorum
Beyaz tshirtun varmı baskisiz

bu tarz saatlerde iş bilekte bitiyor bence. mesela videodakinin bilek ince ve şık durmuyor üstüne sarkmış. bilek kalınsa alınabilir bence bu saatler
hocam alacağım kombine göre saat alcam da dediğinizde haklısınız bileğin kalın olması genelde iyi oluyor arkadaşınki ince gibi

yok hocam
https://www.defacto.com.tr/comfort-fit-dik-yaka-sweatshirt-3141043 bunun içine bu https://www.defacto.com.tr/new-regu...tisort-3149061?waw_keyword=erkek beyaz tişört

bununda istediğin bir rengi

bu tarz saatlerde iş bilekte bitiyor bence. mesela videodakinin bilek ince ve şık durmuyor üstüne sarkmış. bilek kalınsa alınabilir bence bu saatler
dost burada daha ayarlamamıştım yeni gelmişti ayarladıktan sonra güzel duruyor

siyah pantolanla görselini attığım siyah ayakkabı olurmu yoksa beyaz ayakkabıyımı giyyim

hocam ben gri olanını ve beyaz bir penye alıyorum kısa kollu olsada olcaktır muhtemelen sadece göğüs kısmını kapatsa yeter

hocam 85 kilo 177 boy ve az bi göbeğim var l mi alsam olur xl mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,307
Üyeler
183,555
Son üye
beyazkartal
Geri