2K Mekanik Klavye önerisi

en iyisi kalite bir tane al yerleri öğrenmeye çalış yok yine yapamam diyorsan sarı sitede veya keycap yapan vs. bulursan türkçe keycap al ğüşiç tuşlarının bulunduğu

Güzelmidir? Türkçe değilmiş :(
Logitech klavye asla önermiyorum neredeyse hepsi kronik sorunlu ve tamiri olmuyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

oyun oynamıyorsanız logitechin herhangi bir membran klavyesini alabilirsiniz işin özü aslında klavye çok önemli değil sadece his ve ses olarak insanı tatmin ediyor bana göre

Logitech klavye asla önermiyorum neredeyse hepsi kronik sorunlu ve tamiri olmuyor

oyun oynamıyorsanız logitechin herhangi bir membran klavyesini alabilirsiniz işin özü aslında klavye çok önemli değil sadece his ve ses olarak insanı tatmin ediyor bana göre
Bütçeyi 4 K yaptım Asus klavye alacağım sağolun.
Blue ile Red switch ne farkı var?

o da türkçe değil

Bak bence akko klavye konusuna yaz ondan önerisinler oyun oynamıycaksanda yazım hissiyatı olan güzel klavye al üstüne keycaps al tr

Türkçe RGB yazıyor.
görsellerinde us dizilimi var

akko klavye al keycap basan birinden ğüşiöç tuşlarını basmasını iste tuşları değiştir

Bak bence akko klavye konusuna yaz ondan önerisinler oyun oynamıycaksanda yazım hissiyatı olan güzel klavye al üstüne keycaps al tr
Ekstra para vermek istemiyorum keycapslere Asus ROG klavye önerebilir misiniz?? %75 falan.

Geri