kelomerosan
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 849
Arkadaşlar 2. el şöyle bir ilan buldum, kız arkadaşım için bakıyorum ve bütçe kısıtlı. 1000 tl'nin üstüne çok çıkmak istemiyoruz sizce bu fiyata alınır mı?
ıkıncı el deıl 0 o kasaArkadaşlar 2. el şöyle bir ilan buldum, kız arkadaşım için bakıyorum ve bütçe kısıtlı. 1000 tl'nin üstüne çok çıkmak istemiyoruz sizce bu fiyata alınır mı?
0 kasa nasıl 800 lira oluyor yavıkıncı el deıl 0 o kasa
temperlı camın ustundekı jelatın bıle duruyor alın.0 kasa nasıl 800 lira oluyor yavO zaman kaçırmadan alsam mı?
Tamamdır teşekkürler, ben kasa iyi midir kötü müdür diye sormak istediydim ama bu fiyata gerek bile yok gibitemperlı camın ustundekı jelatın bıle duruyor alın.
Al kaçırma güzel kasa (Fiyat/performans olarak) Ancak parça uyumluluklarına dikkat et. anakart atx kasa matx olmasın meselaArkadaşlar 2. el şöyle bir ilan buldum, kız arkadaşım için bakıyorum ve bütçe kısıtlı. 1000 tl'nin üstüne çok çıkmak istemiyoruz sizce bu fiyata alınır mı?
Kasa küçük değil anladığım kadarıyla atx ve 340mm ekran kartı destekliyorAl kaçırma güzel kasa (Fiyat/performans olarak) Ancak parça uyumluluklarına dikkat et. anakart atx kasa matx olmasın mesela
örnek olarak verdim anakart kasa desteğinden küçük olursa sıkıntı yokta büyük olursa sıkıntıKasa küçük değil anladığım kadarıyla atx ve 340mm ekran kartı destekliyor