Yardım Sesim Discord vb. yerlerde çok ince ve hızlandırılmış gibi gidiyor, sorun nedir?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Mikrofonunda sorun olabilir ya da driverlerde vs eğer bunlar değilse virüs olabilir malwarebytes kaspersky comodo ile tarama yap

Başka bir mikrofon ile denedim aynıydı. Malwarebytes ile tarama yapıp 8 virüs silmiştim. Şu an virüs yok.

En iyisi format atmak.
Diğer seçeneklerin pek iyi olacağını sanmıyorum en temizi format.

en temizi format.

Format atmayı ben de biliyorum, format atmak en son iş olduğu için buraya yazdım zaten.

Merhaba, ben Discord veya Ses kayıt etme programları ya da herhangi bir şeyde konuşunca sesim Konuşan Tom gibi ince ve hızlandırılmış bir şekilde karşı tarafa gidiyor. Daha 1 hafta olmadı, 8 adet virüs tespit edip sildim, ama yine aynı. Ne yapmam gerekiyor?
Oyun sırasında değişse benim olduğum takım kesin yenilir. ben gülerken ölürüm

Yapabileceğin alternatifleri yapmışsın zaten. Bence en temizi format.

Merhaba, ben Discord veya Ses kayıt etme programları ya da herhangi bir şeyde konuşunca sesim Konuşan Tom gibi ince ve hızlandırılmış bir şekilde karşı tarafa gidiyor. Daha 1 hafta olmadı, 8 adet virüs tespit edip sildim, ama yine aynı. Ne yapmam gerekiyor?
Kapat aç düzelir.

Konu kilit lütfen, bazı kişiler dalga geçmeye gelmiş.

Konu kilit lütfen, bazı kişiler dalga geçmeye gelmiş.
Görev çubuğunun sağındaki hoparlör simgesine sağ tıkla ve “Kayıt Aygıtları”nı seç. Ve oradan bas, tiz ve db gibi ayarları değiştirmeye çalış.

Görev çubuğunun sağındaki hoparlör simgesine sağ tıkla ve “Kayıt Aygıtları”nı seç. Ve oradan bas, tiz ve db gibi ayarları değiştirmeye çalış.

Kayıt aygıtları yok.

1596239171652.png

Son düzenleme:
Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,762
Üyeler
184,345