Yardım Sesim Discord vb. yerlerde çok ince ve hızlandırılmış gibi gidiyor, sorun nedir?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

2qke

80+
Reaksiyon skoru
31
Merhaba, ben Discord veya Ses kayıt etme programları ya da herhangi bir şeyde konuşunca sesim Konuşan Tom gibi ince ve hızlandırılmış bir şekilde karşı tarafa gidiyor. Daha 1 hafta olmadı, 8 adet virüs tespit edip sildim, ama yine aynı. Ne yapmam gerekiyor?

Merhaba, ben Discord veya Ses kayıt etme programları ya da herhangi bir şeyde konuşunca sesim Konuşan Tom gibi ince ve hızlandırılmış bir şekilde karşı tarafa gidiyor. Daha 1 hafta olmadı, 8 adet virüs tespit edip sildim, ama yine aynı. Ne yapmam gerekiyor?
Format atın o zaman.

Onunla taratıp virüsleri temizledim zaten. CCleaner ile de taratıp temizledim, en son Windows Defender ile tam tarama da yaptım. Şu an virüs yok.

Onunla taratıp virüsleri temizledim zaten. CCleaner ile de taratıp temizledim, en son Windows Defender ile tam tarama da yaptım. Şu an virüs yok.
O zaman DC'nin ayarlarını sıfırlamayı deenyin olmadı silip yeniden yükleyin.

Hocam sorun sadece Discord'da olmuyor, her yerde oluyor.

Son düzenleme:
awqwdqerwdqwerdqrq Bu nasıl virüs ilk defa karşılaştmı.d

Bilgisi olan yok mu? Ses kartının driverini kaldırdım ve ses kartını çıkartıp taktım düzeldi fakat 1-2 gün sonra yine eskisi gibi sesim hızlı gitmeye başladı.

Discord'da BETA sürüm bir şey deniyorlardır. Düzeltme gibi bir şey. O açık mı ?

Sadece Discord'da değil diyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşın trollemiyor demi

Hayır Bandicam'da video kayıt ettikten sonra dinlediğimde ayn hızlı şekilde geliyor.

Mikrofonunda sorun olabilir ya da driverlerde vs eğer bunlar değilse virüs olabilir malwarebytes kaspersky comodo ile tarama yap

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri