Minecraft farm calışmıyor

kanze00

80+
Reaksiyon skoru
4
youtubedan izleyerek yaptığım bir demir farmı var normalde yataga yatmaları gerekiyor ama resimlerdeki gibi sadece bir tane köylü yatmıyor ve demir farmı calısmıyor bilen biri yardım edebilir mi ?

Ekler

• 2025-01-22_14.59.44.png
    2025-01-22_14.59.44.png
    3.9 MB · Hit: 69
  • 2025-01-22_15.00.01.png
    2025-01-22_15.00.01.png
    1.6 MB · Hit: 69
  • 2025-01-22_15.01.53.png
    2025-01-22_15.01.53.png
    2.3 MB · Hit: 66
  • 2025-01-22_15.04.34.png
    2025-01-22_15.04.34.png
    2 MB · Hit: 64
  • 2025-01-22_15.04.35.png
    2025-01-22_15.04.35.png
    2 MB · Hit: 68
yağmacının etrafını tamamen camla kapatmışsın görmüyor köylüler bence bundan dolayı olmuyor başta bunu dene olmazsa magma blokları yerine tam blok koy magma tam blok değil diye biliyorum

yağmacının etrafını tamamen camla kapatmışsın görmüyor köylüler bence bundan dolayı olmuyor başta bunu dene olmazsa magma blokları yerine tam blok koy magma tam blok değil diye biliyorum
hayır köylülerin uyuması gerekiyor ve yagmacını uzerinden bir blok kırdıgımda zıplamaya baslıyor o yüzden sıkıntı olmuyor ve kar biomunda yaptıgım icin sular donuyor o yüzden magma koydum.

hayır köylülerin uyuması gerekiyor ve yagmacını uzerinden bir blok kırdıgımda zıplamaya baslıyor o yüzden sıkıntı olmuyor ve kar biomunda yaptıgım icin sular donuyor o yüzden magma koydum.
hocam ben kaç kere yaptıysam hiç böyle tamamen kapatmadım etrafını yağmacının etrafını çıkmayacak bir şekilde açın siz bir sıkıntı ollmaz. bir de suyun donmaması için koyduysanız sadece suyun bulunduğu yerin altına koyun öyle de donmaz. suyun akan tarafı donmuyor zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bir de video linki atarmısnız

luserin farmı sanırım

üstünü açın ve magma blokları yerine tam blok koyun.suyun bulunduğu yere magma koyabilirsiniz

şu dakikayı izlerseniz anlarsınız hocam

Son düzenleme:
hocam ben kaç kere yaptıysam hiç böyle tamamen kapatmadım etrafını yağmacının etrafını çıkmayacak bir şekilde açın siz bir sıkıntı ollmaz. bir de suyun donmaması için koyduysanız sadece suyun bulunduğu yerin altına koyun öyle de donmaz. suyun akan tarafı donmuyor zaten

bir de video linki atarmısnız

luserin farmı sanırım

üstünü açın ve magma blokları yerine tam blok koyun.suyun bulunduğu yere magma koyabilirsiniz

şu dakikayı izlerseniz anlarsınız hocam
dediklerini yaptım ve hala calısmıyor

Ekler

• 2025-01-22_15.51.08.png
    2025-01-22_15.51.08.png
    2 MB · Hit: 43
Hocam köylülerin üstündeki camları kırıp tekrar koyar mısınız hiç yerini değiştirmeden

IMG_20250122_165550.jpg

Bir de işaretledigim camları kırıp üstteki camı bir aşağı indirin.

Hocam köylülerin üstündeki camları kırıp tekrar koyar mısınız hiç yerini değiştirmeden

Alıntıyı görüntüle
Bir de işaretledigim camları kırıp üstteki camı bir aşağı indirin.
kanka dediklerini yaptım yine olmadı bu sürümde fixlendi dediler o kadar ugrastım ya 5 6 saat bosa gitti galiba

yağmacı yerine zombi koymayı dene adınıda değiştir etiket ile. daha farklı golem farmlarıda var.

kanka dediklerini yaptım yine olmadı bu sürümde fixlendi dediler o kadar ugrastım ya 5 6 saat bosa gitti galiba
hocam demir farmını hiç bir zaman fixlemezler java da farklı bir farm deneyin öyle bakın. luserinki şuan gayet düzgün çalışıyor.

hocam sorun o son köylünün uyuyamasında onu halledebilsek olcak eminim :D

Son düzenleme:
Geri