muhammet.37
80+
- Reaksiyon skoru
- 8
çoğu yerde bu satıcı varN11 değil satıcıya bakacaksın
trendyol sızce ıyımıdır amazon yokHocam amazondan şuana kadar sırtım hiç yere gelmedi n11 ile ilgili iade konusunda sıkıntı yaşayanlar olmuştu ben şahsen alışveriş yaparken n11 den almıyorum ama tercih sana kalmış
Şu ana kadar trendyoldan alışverişlerimden hiç bir sıkıntı çıkmadı güvenli bir yer ama size hepsiburadayı tavsiye ederim onun dışında n11 gelecek olursanız çok eskiden bir ürün sipariş etmiştik gelmedi 1 ay uğraştık sipariş gelmedi bilmiyorum belki satıcıdan olabilir.trendyol sızce ıyımıdır amazon yok
Trendyol hakkında bir fikrim yok hocamtrendyol sızce ıyımıdır amazon yok
n11 den onun dışında alışveriş yapmadım güvenilir mi değil mi o kadar bilmiyorum.Şu ana kadar trendyoldan alışverişlerimden hiç bir sıkıntı çıkmadı güvenli bir yer ama size hepsiburadayı tavsiye ederim onun dışında n11 gelecek olursanız çok eskiden bir ürün sipariş etmiştik gelmedi 1 ay uğraştık sipariş gelmedi bilmiyorum belki satıcıdan olabilir.
neden hocam satıcı heryerde aynın 11 den hiçbişry almayın
n11 ucuz bırazdaha o yuzdeb secmıstımN11 de alınan bir ürünün değişimi yok alırken buna göre alın yarın bir gün ürün bozdu, garanti değişim verirse değişim yapamazsınız iade de kesilir.