İşlemci Değişim Sonrası Hata

BelendoR

80+
Reaksiyon skoru
35
2 ve 4 slotta ram çalışmıyor
1 ve 3 slotta çalışmıyor
3 ve 4 slotta çalışıyor ama non optimized hatası veriyor ok deyip devam edince pc açılıyor
rami 2. Slota ilk başta ters takıyodum karanlıktı dalgınlığıma geldi ama sonrasında
önce temizlik bios pil söküp taktım çalıştı fakat bugün üst üste 3 kez win 11 de yeşil ekran aldım ilk sefer memory vs bi hata yazdı sonrasın da hataların ismi değişti sorun ne olabilir acaba şu anda sistem tek kanal olarak çalışıyor

1 ve 3 slotta çalışmıyor
3 ve 4 slotta çalışıyor ama non optimized hatası veriyor ok deyip devam edince pc açılıyor
rami 2. Slota ilk başta ters takıyodum karanlıktı dalgınlığıma geldi ama sonrasında
önce temizlik bios pil söküp taktım çalıştı fakat bugün üst üste 3 kez win 11 de yeşil ekran aldım ilk sefer memory vs bi hata yazdı sonrasın da hataların ismi değişti sorun ne olabilir acaba şu anda sistem tek kanal olarak çalışıyor
Ankart değişimi :)

Ankart değişimi :)
Emin misin dostum çünkü sistem bios pilinden çıkardıktan sonra 2 ve 4 te çalıştı
Şuan da 2 ve 4 teyken dram ışık yanıyor sönüyo cpu ışık yanıyor tekrar dram yanıyo kısır döngü gibi düşün 😂

1 ve 3 slotta çalışmıyor
bios güncellemeyi denermisin

o zaman ankartta garanti varsa yolla yada yenisi alman gerekir diye düşünüyorum
Peki işlemci bellek kontrolcüsü testi falan yapabiliyomuyuz var mı bi yöntemi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

o zaman ankartta garanti varsa yolla yada yenisi alman gerekir diye düşünüyorum
İşlemci bozuksa bilmem gerek ikinci el olarak aldım çünkü

Peki işlemci bellek kontrolcüsü testi falan yapabiliyomuyuz var mı bi yöntemi

İşlemci bozuksa bilmem gerek ikinci el olarak aldım çünkü
işlemcideki kontrolcüyü bilmiyorum hocam yanlış bilgi vermeyeyim

Emin misin dostum çünkü sistem bios pilinden çıkardıktan sonra 2 ve 4 te çalıştı
Şuan da 2 ve 4 teyken dram ışık yanıyor sönüyo cpu ışık yanıyor tekrar dram yanıyo kısır döngü gibi düşün 😂
Bida pil çıkar tak

Ben kökten hallet demiştim ama sonu yine değişime gidicek

Ramleri silgi ile silip 2. Slota tek ram takarak bi dene bakalım

Eski işlemci duruyorsa onu öyle bak işleci de sorunlu olabilir.
Tek ram ile denediniz mi sorun çıktı mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,152,052
Üyeler
183,208
Son üye
Bugrality
Geri