Hocam valla hazır geldi bi sök tak yaparımHocam RAM leri yanlış takmış olabilirsiniz yerlerini değiştirip denryiniz
2. ve 4. slota takacaksın eğer 2 tane slot varsa 2isisnede takHocam RAM leri yanlış takmış olabilirsiniz yerlerini değiştirip denryiniz
hocam hdmi kablosu herzaman işine yarar keşke sorun kabloda mı veyatta monitörde mi olduğunu test etmek için televizyonda flan test etseydinHocam bide yeni monitör sipariş verdiğim için bu dönüştürücüyü iade ettim
Hocam ikili yerini değiştireyim hocam arkadaş vercek dönüştürücü2. ve 4. slota takacaksın eğer 2 tane slot varsa 2isisnede tak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam hdmi kablosu herzaman işine yarar keşke sorun kabloda mı veyatta monitörde mi olduğunu test etmek için televizyonda flan test etseydin
Hocam dediklerinizi not aldım ben bakarım yarın hazır olun durum belli olacaak2. ve 4. slota takacaksın eğer 2 tane slot varsa 2isisnede tak
hocam hdmi kablosu herzaman işine yarar keşke sorun kabloda mı veyatta monitörde mi olduğunu test etmek için televizyonda flan test etseydin
peki hocam haber bekliyorumHocam ikili yerini değiştireyim hocam arkadaş vercek dönüştürücü
Hocam dediklerinizi not aldım ben bakarım yarın hazır olun durum belli olacaak
Hocam açılmıyorpeki hocam haber bekliyorum
2 tane mi ram var . 2 ram varsa ve 2 slot varsa sadece 1 Rami soldaki slota tak . Sonra çalıştırmayı dene . Eğer 4 ram slotu varsa elindeki 1 Rami soldan 2.slota tak ve o şekilde çalıştırmaya çalış .Hocam açılmıyor
He hocam pc çalışıyor da bu Anakarta klavye takınca renkleri yanmıyor bide şuan monitörü götürüyorum tamirciye ve de son olarak Anakart sıkıntılı olsa niye soğutmalar çalışsım değil mi2 tane mi ram var . 2 ram varsa ve 2 slot varsa sadece 1 Rami soldaki slota tak . Sonra çalıştırmayı dene . Eğer 4 ram slotu varsa elindeki 1 Rami soldan 2.slota tak ve o şekilde çalıştırmaya çalış .
Hocam bios ekranı geldi mi size ?He hocam pc çalışıyor da bu Anakarta klavye takınca elektrik gelmiyor
Hocam hiç bişe gelmiyoHocam bios ekranı geldi mi size ?
Benim dediğimi yaptınız mı şimdi ?Hocam hiç bişe gelmiyo
Anakart sıkıntılı değil anakart ram uyumsuzluğu yaşanıyor olabilir .He hocam pc çalışıyor da bu Anakarta klavye takınca renkleri yanmıyor bide şuan monitörü götürüyorum tamirciye ve de son olarak Anakart sıkıntılı olsa niye soğutmalar çalışsım değil mi