Baldurs gate3 alınır mı ?

Reaksiyon skoru
2
Merhaba dostlar Baldurs gate 3 almayı düşünüyorum sizce alınır mı kararsız kaldığım konular izometrik bakış açısına sahip olması sıra tabanlı olması ve sanırım oyunun çoğu yerinde tek karakter yerine 4 karakter kullanıp yönetmemiz gerekiyormuş bunları düşününce sizce alınır mı fikrinizi yazarsanız sevinirim

Biz senin sevip sevemeyeceğini nasıl bilebiliriz? Oyun yılın ödülünü aldı kaliteli bir oyun ama dediğin sebepleri sen sevmiyorsan eziyet gibi gelebilir. Yani sana kalmış. Bu nasıl soru aaaa

Biz senin sevip sevemeyeceğini nasıl bilebiliriz? Oyun yılın ödülünü aldı kaliteli bir oyun ama dediğin sebepleri sen sevmiyorsan eziyet gibi gelebilir. Yani sana kalmış. Bu nasıl soru aaaa
Buranın amacı bir şeyler hakkında fikir almak işine gelmiyorsa kullanma bu kadar kolay

Bir yerden deneme şansın varsa dene öyle al. Şahsen oyun çok güzel alınır ama sen beğenir misin bilemem

Z kuşağına göre bir oyun değil.
Çok saçma bi genelleme olmuş hocam. Z kuşağı da gayet severek oynadı. 170 saatim var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba dostlar Baldurs gate 3 almayı düşünüyorum sizce alınır mı kararsız kaldığım konular izometrik bakış açısına sahip olması sıra tabanlı olması ve sanırım oyunun çoğu yerinde tek karakter yerine 4 karakter kullanıp yönetmemiz gerekiyormuş bunları düşününce sizce alınır mı fikrinizi yazarsanız sevinirim
Hocam daha önce hiç sıra tabanlı oynanışa sahip bir oyun oynamamıştım. İlk defa BG3 ile deneyimledim bu türü ve aşırı hoşuma gitti. Saçma sapan taktikler uygulayabilmek. Savaşların zor olmasından ötürü sürekli kişiyi kafa yormaya sürükleyen ve stratejik düşündürmeye çalışan bir oyun ve bu benim çok hoşuma gitti. Zaten sahnelerin her birinde özenilerek çekilmiş sinematiklerden bahsetmiyorum bile. Bence bi alın 2 saat deneyin, oynayın. Beğenirseniz devam edersiniz beğenmezseniz iade edersiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,763
Üyeler
186,789
Son üye
Dartanyan
Geri