Neler Yeni

Yeni bir mouse arıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Hamza
Bütçe
1250
Merhabalar şuan HP x220 gaming mouse kullanıyorum. Palm grip tutuş şekline sahibim. https://www.hepsiburada.com/gameboo...d=8lyqhn1vboo1f95y&url_src=and-product-detail. Bu ürünü almayı düşünüyorum ama yorum hiç yok wireless istiyorum ama kablolu da olur fark etmez. Mouse konusuna hiç hakim değilim scrol falan ne olduğunu söyleyerek anlatırsanız sevinirim. Razer deatheader, steelseries 2022 onyx falan almayı düşündüm ama yorumlarda baya eleştiri olmuş lütfen şu r1 ve Z1 tayfa uzak dursun düzgün bilindik markalar önerin bütçem çok yok açılamam ona göre söylesin. Teşekkürler.

fr1stt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Ata
kablolu arıyorsan,

kablosuz arıyorsan,

el kavraması tutuş hissiyatı ve dpi olayı bayaa iyi. tavsiye ederim.

quartle

80+ Gold
Merhabalar şuan HP x220 gaming mouse kullanıyorum. Palm grip tutuş şekline sahibim. https://www.hepsiburada.com/gameboo...d=8lyqhn1vboo1f95y&url_src=and-product-detail. Bu ürünü almayı düşünüyorum ama yorum hiç yok wireless istiyorum ama kablolu da olur fark etmez. Mouse konusuna hiç hakim değilim scrol falan ne olduğunu söyleyerek anlatırsanız sevinirim. Razer deatheader, steelseries 2022 onyx falan almayı düşündüm ama yorumlarda baya eleştiri olmuş lütfen şu r1 ve Z1 tayfa uzak dursun düzgün bilindik markalar önerin bütçem çok yok açılamam ona göre söylesin. Teşekkürler.
dostum fury z1 önermeyin bilindik önerip diyip gamebooster mouse mu attın cidden :D

quartle

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Hamza
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kablolu arıyorsan,

kablosuz arıyorsan,

el kavraması tutuş hissiyatı ve dpi olayı bayaa iyi. tavsiye ederim.
Daha önce duymadığım bir marka aktif olarak kullanıyorsan biraz daha detaylı anlatır mısın çünkü forumlarda çok kararsız kalınmış kimisi iyi derken kimisi kötü diyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunların yazılımı var mı? Ben şey de istiyorum hani razer olsun steelseries misali programları olan bir mouse modeli

Kablolu da önerebilirsiniz

quartle

80+ Gold
Daha önce duymadığım bir marka aktif olarak kullanıyorsan biraz daha detaylı anlatır mısın çünkü forumlarda çok kararsız kalınmış kimisi iyi derken kimisi kötü diyor

Bunların yazılımı var mı? Ben şey de istiyorum hani razer olsun steelseries misali programları olan bir mouse modeli

Kablolu da önerebilirsiniz
yazılımı mevcut

TyShame

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
827
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Hamza
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Machenike almanı tavsiye etmem teknik özellikler 300 tllik özelliklere benziyor. Sensörü güçlü bir şey al.
Varsa önerin açığız reis wireless yada kablolu benim için önemli olan sorunu olmasın (3-5 sene götürsün) bide bu ünlü mouselar misali programlı olsun dpi ayarlama vs. kendiliğinden dpi bıktım açıkçası

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Hamza

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,309
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Butceyi biraz daha arttirabilisen ahazz 159 pro

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Hamza
Butceyi biraz daha arttirabilisen ahazz 159 pro
Maalesef hocam arkadaşın attığı throne raito almayı düşünüyorum siz ne dersiniz bu konuda

Çok fazla olumlu yorumlar gördüm forumlarda

Top Bottom