Neler Yeni

Yeni bir mouse arıyorum

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,293
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Maalesef hocam arkadaşın attığı throne raito almayı düşünüyorum siz ne dersiniz bu konuda
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok fazla olumlu yorumlar gördüm forumlarda
Konuda bilgim yok simdiden hayirli olsun derim

OPatriqk2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Eymen
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Hamza

Sevcan

80+
Çok fazla eleştirisi var normalde onu almayı düşünüyordum

Önereceğiniz bilindik mouse markaları var mı razer gibi steelseries gibi kablolu da olur
Hocam kullanıyorum driveri olsun hafifliği olsun ele tutuşu olsun çok memnunum

TyShame

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
820
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Hocam bende almayı planlıyorum sizce nasıl bir mouse? Düşüncelerinizi merak ediyorum.
Steelseries prime + mı yoksa diğeri mi hocam ? Prime + diyorsanız ben şuanda kullanıyorum. Fiyatı da nispeten uygun malzeme kalitesi güzel örgü kablosu var kabloyu kolay kolay kopartamazsınız veya zarar veremezsiniz. Razer 3500 marka fareden geçtim ben bayağı eskiydi ondan geçtiğim için bende hayli rahatlama oldu. Tutuş şekilleri benzediği için sanırım kısa sürede alıştım. Razer 3500 deki aynı ayarlarımı yaptım 1000 dpi aynı oyun içi hassaslık fare yağ gibi aktı. Ayrıca bazı fareler gibi mesela 3500 deki gibi fare sürücüsünde yaptığınız ayarların sürücü kapattıktan sonra kaydedilmemesi olayı yok. Yaptığınız değişiklikler kaydoluyor ve dpi ayarını fare altındaki ekrandan değiştirebiliyorsunuz. Tarama sayısı 3500 e göre 430 fazla olduğu için hareketler daha keskin hale geldi benim yani yaptığım en ufak çevirmeyi algılıyor sensorü. Ben 4 5 ay önce 550 TL'ye almıştım zamlanmış sanırım ama kalite güzel.

Varsa önerin açığız reis wireless yada kablolu benim için önemli olan sorunu olmasın (3-5 sene götürsün) bide bu ünlü mouselar misali programlı olsun dpi ayarlama vs. kendiliğinden dpi bıktım açıkçası
Steelseries prime + kullanıyorum memnunum açıkcası.

GPiro

80+ Platinum

OPatriqk2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Eymen
Steelseries prime + mı yoksa diğeri mi hocam ? Prime + diyorsanız ben şuanda kullanıyorum. Fiyatı da nispeten uygun malzeme kalitesi güzel örgü kablosu var kabloyu kolay kolay kopartamazsınız veya zarar veremezsiniz. Razer 3500 marka fareden geçtim ben bayağı eskiydi ondan geçtiğim için bende hayli rahatlama oldu. Tutuş şekilleri benzediği için sanırım kısa sürede alıştım. Razer 3500 deki aynı ayarlarımı yaptım 1000 dpi aynı oyun içi hassaslık fare yağ gibi aktı. Ayrıca bazı fareler gibi mesela 3500 deki gibi fare sürücüsünde yaptığınız ayarların sürücü kapattıktan sonra kaydedilmemesi olayı yok. Yaptığınız değişiklikler kaydoluyor ve dpi ayarını fare altındaki ekrandan değiştirebiliyorsunuz. Tarama sayısı 3500 e göre 430 fazla olduğu için hareketler daha keskin hale geldi benim yani yaptığım en ufak çevirmeyi algılıyor sensorü. Ben 4 5 ay önce 550 TL'ye almıştım zamlanmış sanırım ama kalite güzel.

Steelseries prime + kullanıyorum memnunum açıkcası.
Peki Rapo sizce nasıl bir tecrübeniz var mıdır?

TyShame

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
820
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Peki Rapo sizce nasıl bir tecrübeniz var mıdır?
Malesef yok hocam. Açıkcası güvenim de yok da biri çinli markası bilinmez ürün atınca ben de atmak istedim teknik özelliklerinden ötürü.
Mouse alırken markadan çok tarama hızına Hızlanma hızına ve mouse raporlama hızına bakarım genelde. Mouse raporlama 1000 hz gayet yeterli. Hızlanma ve tarama hızı ne kadar çok olursa bence o kadar iyi. Hızlanma ve tarama hızları yani G ve ips değerleri G bir farenin anlık döndürmede ne kadar ivmelenme algılayabildiğini ips ise kaç inç hareket algılayabileceğini gösteren değerler. Eğer güvenilir olsun garanti olsun derseniz bilindik marka olan steelseries tercih edebilirsiniz aralarında aman aman bir fark olmaz.

OPatriqk2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Eymen
Malesef yok hocam. Açıkcası güvenim de yok da biri çinli markası bilinmez ürün atınca ben de atmak istedim teknik özelliklerinden ötürü.
Mouse alırken markadan çok tarama hızına Hızlanma hızına ve mouse raporlama hızına bakarım genelde. Mouse raporlama 1000 hz gayet yeterli. Hızlanma ve tarama hızı ne kadar çok olursa bence o kadar iyi. Hızlanma ve tarama hızları yani G ve ips değerleri G bir farenin anlık döndürmede ne kadar ivmelenme algılayabildiğini ips ise kaç inç hareket algılayabileceğini gösteren değerler. Eğer güvenilir olsun garanti olsun derseniz bilindik marka olan steelseries tercih edebilirsiniz aralarında aman aman bir fark olmaz.
Hocam kablosuz istiyorum masamda çok kalabalık yapıyor Raponun vt09 air modeli var oda 4khz o kafama yattı

Top Bottom