AGON AG405UXC 40" 144Hz 1ms HDMI DP IPS WQHD 14.999 TL

aoc bence en iyi monitör firması, panelden çerçeveye kadar her şeyi kendileri üretiyor üst segmentte de agon markasını kullanıyor porsche ile özel tasarımları vardı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bence tek eksisi o
doğru aoc malzeme kaliteside iyi 10 senelik monitörü hala duruyor bende.

doğru aoc malzeme kaliteside iyi 10 senelik monitörü hala duruyor bende.
en iyisi asus o zaman bende 2005ten kalma asus monitör var hala sıkıntısız çalışıyor 2 yıl öncesine kadar her gün kullanıyordum

Alasım var ama emin olamadım 2. El oledlerde bu fiyat bandında

Monitör için 35 inch den fazlası inanılmaz göz ve boyun ağrıtıyor 4k 32 inch en iyisi bence

31.5 inch rampage kullanıyorum, uzun zamandır bende zamanında 1800 tl ye almıştım. Sıfır beklenti ile aldım ama panel kalitesi çok şaşırtmıştı ki asus vg248qe 144hz den geçmiştim. 49 inch almayı planlarken bunun karşıma çıkması bir işaret olsa gerek, valla kararsız kaldım. Keşke kullanan biri olsa da şuraya deneyimlerini yazsa

40 inch monitör kullanan birisi olarak önermiyorum. Gereğinden çok fazla büyük geliyor. 34'te kalmakta fayda var. Ben pişmanım açıkçası.

beyler bunlar adamı kör eder bilgisayar dediğiniz şeye cok uzak olmuyorsunuz 31 inchler bile pismanlıktır sadece tv yapmak icin alacakların isine yarar basınızı ağrıtır o derece sıkıntı yani büyüklüğü MAX 27 olmalı pc monitörün

beyler bunlar adamı kör eder bilgisayar dediğiniz şeye cok uzak olmuyorsunuz 31 inchler bile pismanlıktır sadece tv yapmak icin alacakların isine yarar basınızı ağrıtır o derece sıkıntı yani büyüklüğü MAX 27 olmalı pc monitörün
Tv için alacaklara da Samsung M7 var 9k civarına 43 inch. Gerçi VA panel kendisi ama bilemedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,093,478
Üyeler
173,822
Son üye
lameijaju
Geri