Neler Yeni

Mouse hareket ettirdikçe pc den parazit sesi gelmesi

DutchVanDerLinde.

80+ Bronze
Dostlar Logitech g502 kullanıyorum mouse yi çok az hareket ettirsem bile sanki anakart buzzerı ötüryormuş gibi çok az bir ses geliyor nedeni nedir acaba
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şimdi kasaya kafayı koyup iyice dinleyince bildiğimiz cızırtılı parazit sesi geliyor nedeni nedir acaba bunun

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
634
İsim
Hüseyin Mert Görgel
Dostlar Logitech g502 kullanıyorum mouse yi çok az hareket ettirsem bile sanki anakart buzzerı ötüryormuş gibi çok az bir ses geliyor nedeni nedir acaba
O ses bendede oluyor ama bildiğim kadarıyla PSU dan geliyor sadece yük altındayken geliyor

Alyx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
920
İsim
Murat

Şimdi kasaya kafayı koyup iyice dinleyince bildiğimiz cızırtılı parazit sesi geliyor nedeni nedir acaba bunun
bende de aynı sorun var 159apex kullanıyorum hareket ettirdikçe cızz cızz cw gibi ses çıkıyor kasanın içinden

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
934
İsim
Fettah Özalp
İlgilendiği Kategoriler
Video oyunları ve Monitörler

Değişik bir cw çeşidi

DutchVanDerLinde.

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
634
İsim
Hüseyin Mert Görgel
Valla usta sadece opera açık oluyor ama

Hangi parçadan oluyor ki usta bu çok güçlü gpu da yok bende 1660ti tuf var
Nasıl çözüleceği konusunda pek fikrim yok maalesef

DutchVanDerLinde.

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bende de aynı sorun var 159apex kullanıyorum hareket ettirdikçe cızz cızz cw gibi ses çıkıyor kasanın içinden
Garip valla benimki kablolu hadi kablosuzda frekanslardan vs oluyor desek rahatsız edici değil ama merak ettiriyor insanı

• Beğen
Reaksiyonlar: Alyx

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
934
İsim
Fettah Özalp
İlgilendiği Kategoriler
Ne kadar yüksek hz var ise o kadar fazla olur, yada IPS derecesi. Fareden fareye derecesi değişiyor dert edecek bir şey değil normal bir cw değişik sadece.

DutchVanDerLinde.

80+ Bronze
Ne kadar yüksek hz var ise o kadar fazla olur, yada IPS derecesi. Fareden fareye derecesi değişiyor dert edecek bir şey değil normal bir cw değişik sadece.
Harbiden de öyle hocam 100hz ye aldım hiç ses yok 1khz de oluyor ama eyvallah bugünde bilgilendik

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
934
İsim
Fettah Özalp
İlgilendiği Kategoriler

ege001

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,903
İsim
ege erdem demirelli
Bendede oluyor. Cooler master mm711 mouse a sahibim hareket ettirince bir ses gelmeye basliyor hafiften cozum bulamadim ne yaptiysam.

Top Bottom