Neler Yeni

Matematik yapamayan birisi ne yapmalı

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
913
İsim
Fettah Özalp
İlgilendiği Kategoriler
Video oyunları ve Monitörler
Arkadaşlar haftaya cuma sınavım var klasik 20 alırım muhtemelen gene. diğer derslerim ortalama derece matematikten kalmasam eğer teşekkür alabiliyorum ama sadece matematik zayıf. 1. dönemde zayıf geldiği için muhtemelen 2. de gelecek 11 de sorumluluk sınavına gireceğim. Aileme asla anlatamıyorum sürekli azar yiyorum bir baltaya sap olamayacağım aklıma geldikçe benimde canımı sıkıyor diğer derslere de çalışamıyorum. temel yok matematik yapabilen kafa yok o zaman ne meslek var ne ekmek var bunları düşündükçe stres yapıyorum canımı çok sıkıyor okulu bırakmakta istemiyorum ancak giderken de her gün lanet okuyarak gidiyorum. yok mu bana akıl verecek 2. sınavlarda düzeltiriz desek yıllardır aynı kolpayı sıkıp duruyoruz...

Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
fb düşmanı
aga oturup çalışacan yani burada ne denmesini bekliyorsun. stres yapman da çözüm değil. alacan eline kitabı. teker teker çözeceksin. internet konu anlatımı dolu izle öğren çöz.

Xenovian

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
336
İsim
M.Rüzgar Özen
Arkadaşlar haftaya cuma sınavım var klasik 20 alırım muhtemelen gene. diğer derslerim ortalama derece matematikten kalmasam eğer teşekkür alabiliyorum ama sadece matematik zayıf. 1. dönemde zayıf geldiği için muhtemelen 2. de gelecek 11 de sorumluluk sınavına gireceğim. Aileme asla anlatamıyorum sürekli azar yiyorum bir baltaya sap olamayacağım aklıma geldikçe benimde canımı sıkıyor diğer derslere de çalışamıyorum. temel yok matematik yapabilen kafa yok o zaman ne meslek var ne ekmek var bunları düşündükçe stres yapıyorum canımı çok sıkıyor okulu bırakmakta istemiyorum ancak giderken de her gün lanet okuyarak gidiyorum. yok mu bana akıl verecek 2. sınavlarda düzeltiriz desek yıllardır aynı kolpayı sıkıp duruyoruz...
Simdiden baslarsan yetisir

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
913
İsim
Fettah Özalp
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
aga oturup çalışacan yani burada ne denmesini bekliyorsun. stres yapman da çözüm değil. alacan eline kitabı. teker teker çözeceksin. internet konu anlatımı dolu izle öğren çöz.
doğru diyorsun burda kimse elimden tutup gel öğreteyim sana demeyecek fakat dert yani konuştukça çözülüyor ne moral var ne kafa var belki otutur yerine
Mesaj otomatik birleştirildi:

Simdiden baslarsan yetisir
haftaya cuma hocam nasıl yetişsin imkansız bence 50 almam

Xenovian

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
336
İsim
M.Rüzgar Özen
doğru diyorsun burda kimse elimden tutup gel öğreteyim sana demeyecek fakat dert yani konuştukça çözülüyor ne moral var ne kafa var belki otutur yerine

haftaya cuma hocam nasıl yetişsin imkansız bence 50 almam
Valla bizim sinifta bazi denyolar var sinavdan onceki ders hepsine anlatiyorum anlayip 60-70 aliyorlar

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
913
İsim
Fettah Özalp
İlgilendiği Kategoriler

Ayet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
Ayetullah Taylan
aç bir youtube hocası izle konu videolarını birde soru çözümü tamamdır. Bende zamanında 30 40 alıyordum oda hoca derste çözdüğünün aynısını sınavda sorduğu için ama her matemtatik sınavı öncesi çıkacak konuları bilip yt deki özet anlatan hocaları dinlersen zaten minimum 70 alırsın sınavda zaten zor sormuyorlar

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
913
İsim
Fettah Özalp
İlgilendiği Kategoriler
aç bir youtube hocası izle konu videolarını birde soru çözümü tamamdır. Bende zamanında 30 40 alıyordum oda hoca derste çözdüğünün aynısını sınavda sorduğu için ama her matemtatik sınavı öncesi çıkacak konuları bilip yt deki özet anlatan hocaları dinlersen zaten minimum 70 alırsın sınavda zaten zor sormuyorlar
ortak sınav olacak il geneli fakat hocam geçence öyle oldu 1 hafta çalıştım gene chatgpt ye yaptırdım zar zor 10 aldım

bence o yüzden 1 2 satte 70 alınmaz hocam.

Xenovian

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
336
İsim
M.Rüzgar Özen
ortak sınav olacak il geneli fakat hocam geçence öyle oldu 1 hafta çalıştım gene chatgpt ye yaptırdım zar zor 10 aldım

Bizde zor soruyolar 1 haftan varsa calisirsan hayli hayli olur

Ayet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
Ayetullah Taylan

yav cidden alınıyor yt deki soru çözüm videolarının sadece sayılarını değiştirp koyuyorlar zaten

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
913
İsim
Fettah Özalp
İlgilendiği Kategoriler
1742043660073.png

konular felanda belli ancak çalış çalış bir yerden sonra kafa almıyor kendini deli gibi hissediyorsun

yav cidden alınıyor yt deki soru çözüm videolarının sadece sayılarını değiştirp koyuyorlar zaten
bunu devlet yapıyor il geneli, hocam dediğiniz en son ortaokuldaydı ben lise 2 ye gidiyorum

Ayet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
Ayetullah Taylan
bende tam senin gibi sorusunu falanda böyle bir kağıda yazıp mathburger gibi birsürü özet anlatan kanallardan her konu için konu ve soru çözüm izliyordum. Çok zor geliyorsa o konu üzerinde çokta durmuyordum sen böyle yapsan zaten min 70 alırsın

Top Bottom