tekno_dahisi
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 3,055
- Konu Sahibi Konu Sahibi
İndirim bitti mi ? Bende fiyat düşmedi.
İndirim bitti mi ? Bende fiyat düşmedi.
ne saçma argüman çalışanların hangi partili olduğuna göre mi boykot yapalım?3 tane aldim. Eşe dosta veririm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ne cahilce bir yorum. Orda çalışan hiçbir CHP yandaşı yok zaten.
siyasi bir olaydan faklı olarak genel olarak fiyatların düşmesi için yapılıyor bağzı dalyaraklar siyasete çekiyor.hocam neden boykot bizde bilinçlenelim
onada devam, meseleyi anlayacak aklınız yokmu sizinhahahahaha biz filistin boykotuna laf edince annemizi katlıyordunuz. Kudurun
Anlamadı işte. Boykot olmasa bu fiyata vermezler diyorum. Gideyim bir tane daha alayım diyor. Ulan alma işte de her şeyi normal fiyata çeksinler. Biri makarnaya biri şarj aletine.siyasi bir olaydan faklı olarak genel olarak fiyatların düşmesi için yapılıyor bağzı dalyaraklar siyasete çekiyor.
EEEE NE OLDU BUNU DEYİNCE, AKLINCA MUHALİFLİK YAPIYO KAFASIZElimde Starbucks kahvesi, diğer elimde EspressoLab kahvesi var. İkisi beraber çok müthiş oluyor, tavsiye ederim! Bu lezzetten mahrum kalmayın!
kral bende aynı şeyi diyorum böyle gerizekalılar olduğüu sürece pek bir şey bekleme bu billetten. temizlik şartAnlamadı işte. Boykot olmasa bu fiyata vermezler diyorum. Gideyim bir tane daha alayım diyor. Ulan alma işte de her şeyi normal fiyata çeksinler. Biri makarnaya biri şarj aletine.
Sonra da 3 kuruş ucuza bir şey alacam diye bütün gün kupon kovalıyor. Sonra olması gereken fiyata alıyor.EEEE NE OLDU BUNU DEYİNCE, AKLINCA MUHALİFLİK YAPIYO KAFASIZ
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kral bende aynı şeyi diyorum böyle gerizekalılar olduğüu sürece pek bir şey bekleme bu billetten. temizlik şart
gelde anlat bu merzifon mandıra ineğineSonra da 3 kuruş ucuza bir şey alacam diye bütün gün kupon kovalıyor. Sonra olması gereken fiyata alıyor.
valla reis bunlarla böyle dassk geççen günlük sporumuz bugelde anlat bu merzifon mandıra ineğine
kazık yemeyi seviyorsunuz herhalde spigenin kendi sitesinde alablirsiniz orada daha pahlaı nede olsa. https://www.spigen.com.tr/urun/spig...Sc0r_Q84XKFHWF1A2_wqGfcsb4ggL2OMjVooQrpJOnlBQSonra da 3 kuruş ucuza bir şey alacam diye bütün gün kupon kovalıyor. Sonra olması gereken fiyata alıyor.
15 pro için olur mu anakarta zarar verir miAlıntıyı görüntüle
Spigen 20W USB-C Mini Hızlı Şarj Aleti Samsung PPS / Şarj Isısını Düşürür GaN Destekli Akım Korumalı Güç Adaptörü iPhone & Android & iPad Type-C EE201 White - ACH08701
149₺ sepette kupon ile
düşmanı aramaya gerek düşman içimizdeMaalesef bu kafayla bi 50 yıl daha gelişememeyi hak ediyoruz biz. Ülkede parti fark etmeksizin insanlarda ciddi bir zihinsel problem var ve onu da bOyKoT bOyKoT diyerek kendilerini belli ediyorlar. Eğer boykot yapıyorsan millete gelipte bunu alamazsınız bu boykot ürünü vs vs diyemezsin. Herkesin hür iradesi var. Kimse boykot var diye almak istediği bir şeyden vazgeçmek zorunda değil. Yolda sırf arabam Togg olduğu için küfür yemişliğim var. Boykot bu değil kimse kusura bakmasın. Boykotunuzu yapıyorsanız yapın kendinizde kalsın. Sağda solda boykot diye bağırmanın, hiç namaz kılmayan birisinin misafirliğe gidince şov olsun diye namaz kılmasından hiçbir farkı yok. Herhangi bir siyasi görüşümde yok bu arada. Hepsi hırsız. Hırsızlar kapışıyor ve biz destek oluyoruz. Bu ülkeye adam akıllı bir siyasinin gelmesini çok bekleyeceğiz maalesef.