Hocam sipariş ettiğiniz suluk hangisi ben de arıyorum da link atabilir misiniz?
bu şetonu 60 dan 50 düşürmenün yolu varmıŞu 1800ü sürekli verse keşke. Az önce 1800 bakiye aldığım hesabıma yeni 1000tl (50 jeton) çark geldi. Aldığım ürünlere 0 Tl ödedim. Bedavaya sipariş gibi bir şey oldu.
Kullanma bekle. 1 hesabımda 50 jetonluğa döndü bugün.bu şetonu 60 dan 50 düşürmenün yolu varmı
Mesaj otomatik birleştirildi:
bana 60 çıktı sonraki 50 ye düşermi acaba
Mesaj otomatik birleştirildi:
1000tl ürün alınmıyor tek seferde böyle
1 hesabım yazmışsın diğerleri noldu kampanya patalamadı değilmi 1 tane ehsap var zaten bende. bide bekle derken 72 saat kampanya süresi kadarmı bekliyecemKullanma bekle. 1 hesabımda 50 jetonluğa döndü bugün.
Kampanya patlamadı. Şahsen 3 hesaptan devam ediyorum ben. Reddettiklerimde oldu.1 hesabım yazmışsın diğerleri noldu kampanya patalamadı değilmi 1 tane ehsap var zaten bende. bide bekle derken 72 saat kampanya süresi kadarmı bekliyecem
5 hesap var bende. Kimisi 600 verdi, kimisi 60 jetonda kaldı. Hangisi düzgün işliyorsa ondan devam ediyorum. Fazla devam etmem zaten. Bu ay 30bin harcamışım.1 hesabım yazmışsın diğerleri noldu kampanya patalamadı değilmi 1 tane ehsap var zaten bende. bide bekle derken 72 saat kampanya süresi kadarmı bekliyecem
Ben söylemesem daha iyi5 hesap var bende. Kimisi 600 verdi, kimisi 60 jetonda kaldı. Hangisi düzgün işliyorsa ondan devam ediyorum. Fazla devam etmem zaten. Bu ay 30bin harcamışım.
keske siparis geçebilsemBen de 4-5 sipariş verdim sorunsuz 1000tl iade verdi fakat biraz mola vermek adına bugün verdiği 1000tl kampanyasına girmedim. Umarım diğer aya sorun olmadan alışveriş yapabilirim![]()
2950 Jeton varsa bu ürünü wincredit sayfasından aldığında 3000 Jeton dolar ve 1000 TL kredi kazanırsın.
Şu ürünü aldım ve wincredit yazdım 3000 jeton istiyor ama bende 2950 jeton var. Kalan 50 jetonu nasıl alabilirim?
O sayfadan almadım normal aldım, şu an vaziyet bu. Başka yolu yok mu bu 50 jetonun2950 Jeton varsa bu ürünü wincredit sayfasından aldığında 3000 Jeton dolar ve 1000 TL kredi kazanırsın.