Helldivers tek kişi oynanırmı yoksa illa 4 pre şartmıBu aralar hikayeli oyun giresim gelmiyor. Helldivers ile Starship Troopers Extermination oynuyorum.
Helldivers'ta bin saati geçtim, Starship Troopers'a da bir 500 saati gömerim gibi duruyor.
Ben oyun süremin büyük çoğunluğunu rastgele insanlarla oynadım. Şart değil.Helldivers tek kişi oynanırmı yoksa illa 4 pre şartmı
Bende şöyle 500 saat gömmek istiyorum bir oyuna ama bulamıyorumBu aralar hikayeli oyun giresim gelmiyor. Helldivers ile Starship Troopers Extermination oynuyorum.
Helldivers'ta bin saati geçtim, Starship Troopers'a da bir 500 saati gömerim gibi duruyor.
öyle bir şey baktım RimWorld düşünüyorumBende şöyle 500 saat gömmek istiyorum bir oyuna ama bulamıyorum
valla ben en çok zaman geçirdiğim oyunları atayımBir oyun kıtlığı çekiyorum siz neler oynuyorsunuz saatlerce
FC 25 oynuyorum bu ara onun dışında Bannerlord bitmek üzere.Bir oyun kıtlığı çekiyorum siz neler oynuyorsunuz saatlerce
the long dark,battlefield 1,valorantBir oyun kıtlığı çekiyorum siz neler oynuyorsunuz saatlerce