ugurdenizsuzen
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
Zaman geçirmelik hikaye oyunu olmayan fps , online veya singleplayer ücretli veya ücretsiz oyun önerileriniz nedir . Siz bu aralar neler oynuyorsunuz
oyunlardan genel olarak sıkıldım mcye sardım şu aralar sıkılınca yine farklı bi oyuna geçerim muhtemelen önerim fps türü için batielfield 5 bakabilirsin fps türü zorunlu değilse the division 2 olabilirZaman geçirmelik hikaye oyunu olmayan fps , online veya singleplayer ücretli veya ücretsiz oyun önerileriniz nedir . Siz bu aralar neler oynuyorsunuz
aynı şekil ben deoyunlardan genel olarak sıkıldım mcye sardım şu aralar sıkılınca yine farklı bi oyuna geçerim muhtemelen önerim fps türü için batielfield 5 bakabilirsin fps türü zorunlu değilse the division 2 olabilir
the division 2 nasıl bir oyun hayatta kalma gibi mioyunlardan genel olarak sıkıldım mcye sardım şu aralar sıkılınca yine farklı bi oyuna geçerim muhtemelen önerim fps türü için batielfield 5 bakabilirsin fps türü zorunlu değilse the division 2 olabilir
o tarzda denebilir açıklaması uzun sürer biraz ondan dolayı inceleme ve video bırakıyorumaynı şekil ben de
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
the division 2 nasıl bir oyun hayatta kalma gibi mi