Spor salonu sosyal deneyi

Ne kadar iyi bir insansınız?

• Ayakkabısına göre muamele mi yapıyorsunuz ?

Oylar: 0 0.0%
  • Adidasa saygı duruşu

Oylar: 0 0.0%

• Oy kullanan toplam üye
    5

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,655
Arkadaşlar selam 3 yıldır spor salonuna gidiyorum , gittiğim bu süreçtede son yıllarda bir şey fark ettim . Dolabın altında ayakkabım olmasına rağmen bazı mahlukatlar boş zannedip bakıyordu ( çünkü ayakkabıyı yamuk bırakıyorlardı , benim özene bezene ayağımla tekmeleyip ittirip düzgün koyduğum ayakkabıları birileri düzeltmiyordu , bakıp gidiyorlardı ) . Bende bunun üzerinde 3 farklı ayakkabı ile deneyler yaptım spor salonunda ortalama 1 saat kalarak ; Ucuz , orta ve kaliteli ayakkabı ile :
İlk ayakkabımız emektar adidas
WhatsApp Image 2025-04-03 at 23.18.25.jpeg

kimse bu ayakkabıya saygı göstermedi hep bakıp yamuk bırakıp gittiler ( en uzun süre deneyi bunla yaptım çünkü hep bunla gittim neredeyse 30 kez yaşamışımdır )
2.si puma
WhatsApp Image 2025-04-03 at 23.18.25 (1).jpeg

bu ayakkabıda şu ana kadar bi yamuk kalma durumu yaşanmadı
3. ayakkabı pazardan bulduğum nike air
WhatsApp Image 2025-04-03 at 23.18.25 (2).jpeg

bu ayakkabıyada kimse dokunmadı , yamuk kalmadı
Sonuç olarak spor salonuna giden insanlar ayakkabısına göre muamele yapıyor , fakir gariban buralardada hoş karşılanmıyor
( ya da spor salonunda 2 saat kardiyo yaptığımdan biri gıcık kapmıştır bundanda oalbilir )

Fevkalade bir sosyal deney olmuş camii versiyonunu merakla bekliyoruz.

insan versiyonuda gelsin

insan versiyonuda gelsin
hocam genel olarak herkes herkese insan gibi davranıyor değmez sosyal deney yapmama
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar nike orijinal bu arada almış çakmayı demeyin , bilim adına 100 liram gitti ama olsun ( birde üstü yırtıkdı ama düzelttim )

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,361
Üyeler
186,468
Son üye
Berkay Öztürk
Geri