Bilgisayarcı doğrumu söylüyor?

Mete?

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
282
Merhaba 1-2 gün önce bilgisayarcı bir abiye gittim benim ddr2 gigabyte ga g31m es2l kasayı götürdüm amacım gt9800 falan takdırmaktı adam bana uğraşma bunla dedi çünkü buna windows 10 kuramayız drivlerler çalışmaz dedi? doğrumu söyledi

doğru dedi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

özellikle uğraşma bunla cümlesi çok doğru

Merhaba 1-2 gün önce bilgisayarcı bir abiye gittim benim ddr2 gigabyte ga g31m es2l kasayı götürdüm amacım gt9800 falan takdırmaktı adam bana uğraşma bunla dedi çünkü buna windows 10 kuramayız drivlerler çalışmaz dedi? doğrumu söyledi
doğru demiş

doğru dedi

özellikle uğraşma bunla cümlesi çok doğru
Hocam yadigar bir kasa googlede gezmek için mc oynamak için masraf yapmak istiyorum. bu arada driverler gerçekten kurulmazmı? yoksa uğraşmayayım diyemi söyledi?

Hocam yadigar bir kasa googlede gezmek için mc oynamak için masraf yapmak istiyorum. bu arada driverler gerçekten kurulmazmı? yoksa uğraşmayayım diyemi söyledi?
4-5k bütçen varsa rx 560 570 li ryzen 1200 veya 1600 lü sistem toplasan çok daha iyi olur

gt9800ün win 10 driveri yok win 8 kurunca çalışıyor diyorlar ama ne kadar stabil olur ?

Onu sat az cebinden arttır yada gir günlük bir işe çalış 4-5 e r3 1200 - rx570/580 bi kasa alır dediklerini rahat rahat yaparsın.

Onu sat az cebinden arttır yada gir günlük bir işe çalış 4-5 e r3 1200 - rx570/580 bi kasa alır dediklerini rahat rahat yaparsın.
yada başka muadilleri ama bu bütçede bunlar ideal.

varmış buldum şimdi diğer parçaların neler

siz pc alacaktiniz o iş yattı mı vaz mı geçtiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,795
Üyeler
186,243
Son üye
Mehmet512
Geri