- Reaksiyon skoru
- 282
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Yok normal böyle konuşuyoruz flnHocam bunu gerçekten sorucam cinsel bir şekilde mi görüyorsunuz yoksa bildiğin normal bir şekilde mi geliyor ?
Yok normal böyle konuşuyoruz flnHocam bunu gerçekten sorucam cinsel bir şekilde mi görüyorsunuz yoksa bildiğin normal bir şekilde mi geliyor ?
O zaman sorun yokYok normal böyle konuşuyoruz fln
Cinsel rüya çok nadir görüyorum ama görsem sarışın rus hatunları oluyorO zaman sorun yok
Tüh yaOkulda hoşlandığım bir kızı görüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yok okuldan hoşlandığım kızı görüyorum
Hocam ben hiç görmedim öyle düşününCinsel rüya çok nadir görüyorum ama görsem sarışın rus hatunları oluyor
Boş ver aga 3 günlük dünya zaten kasmaya gerek hayatını yaşa bu arada çoğu ciddi hepsi değil amametekral bak ciddi söylüyorum senin açtığın konuların hepsi bana boş geliyor. bunları ciddi ciddi mi açıyorsun? 1 olur ki olur 5 olur 50 olmuş
çünkü konu dışı kategorisinde her gün seni görüyorum ve açtığın konulara bakınjca mantıksız geliyor. 3 gün değil 4Boş ver aga 3 günlük dünya zaten kasmaya gerek hayatını yaşa bu arada çoğu ciddi hepsi değil ama
mete senin neden hiç derdin bitmiyor.İki de bir rüyamda aynı kişiyi görüyorum bu normalmidir?