İso ile uyunlu akıllı saat önerisi

Poette

80+
Reaksiyon skoru
2
İyi günler hocalarım. Uzun süredir akıllı saat bakıyorum Samsung Watch 4 cıktığından beri kullanıyordum iPhone bir cihaza geçtiğini için. Saatı abime hediye ettim şu an işim gereksili sesli bir ortamdayım ,telefonu kullanamıyorum, sesi de açsam bile duymuyorum. Ondan dolayı bir saat almak istiyorun gündelik işleri bile olsa yapacak güzel bir saat lazım, internete baktığım kadarıyla bunları buldum. Bir de öneri sunarsanız çok sevinirim.
Huawei Watch GT 5 41mm.
Apple Watch SE (2. nesil) GPS 40 mm.
Apple Watch series 9 GPS.
Not SE 2. nesil e anladığım sekilde fiyatlar çok değişken, model farki mi var?

İOS için en mantıklısı kendi saatleri ama her gün şarj etmen lazım. Ben 16e telefonumu Huawei Fit 3 ile kullanıyorum haftada bir kez şarj etmem yetiyor.

İOS için en mantıklısı kendi saatleri ama her gün şarj etmen lazım. Ben 16e telefonumu Huawei Fit 3 ile kullanıyorum haftada bir kez şarj etmem yetiyor.
Hocam huawei gt 5 almayı düşündüm ilk ama tam uyumlu değil dediler .

Hocam huawei gt 5 almayı düşündüm ilk ama tam uyumlu değil dediler .
Onun hakkında tam detayları bilmiyorum ama kendi saatimden örnek vermem gerekirse bir kaç eksik noktası var. Örneğin rehbere 10 kişiden fazla eklenmiyor ve hızlı yanıt kullanılamıyor. Onun haricinde bir çok fonksiyonu sıkıntısız çalışıyor.

Onun hakkında tam detayları bilmiyorum ama kendi saatimden örnek vermem gerekirse bir kaç eksik noktası var. Örneğin rehbere 10 kişiden fazla eklenmiyor ve hızlı yanıt kullanılamıyor. Onun haricinde bir çok fonksiyonu sıkıntısız çalışıyor.
Hocam telefonla nasıl birsey yapıyorsan saatle de yapmam lazım benim suan çalıştığım yer çok sesli ve telefona bakacak kadar süremiz olmuyor.

Hocam apple bakıyorum ama ciddi bir fiyat farkı var ondan öneri istedim.
Hiç biri ios'da apple gibi uyumlu çalışmaz 2 günde bir şarj edersin ama en azından uyum derdi olmaz biraz fazla ver iyisini al

Farkındayım hocam suan hangisini alsam bilemedim se 2 nesil alabilirim ama watch 10 da uygun geldi bana se 10k watch 10 da 15k ikisi arasında kaldım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Parasını hakeden cihazlar , bir kere öde uzun süreler kullan.

Hiç biri ios'da apple gibi uyumlu çalışmaz 2 günde bir şarj edersin ama en azından uyum derdi olmaz biraz fazla ver iyisini al
Farkındayım hocam suan hangisini alsam bilemedim se 2 nesil alabilirim ama watch 10 da uygun geldi bana se 10k watch 10 da 15k ikisi arasında kaldım

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Valla 1 seneyi aşkın süredir se 2.nesil kullanıyorum 2 günde bi şarja takıyorum memnunum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,488
Üyeler
183,438
Son üye
WolfRa
Geri