TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

Profesyonel anlamda arıyorsan antrepoda aşağıdakini kullanıyoruz..

Daha amatör gündelik tarzda bir şey arıyorsan aşağıdakini önerebilirim, baya faydasını görüyoruz, daha minimal ve taşınabilir..

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Marsia galiba stoğunu bitiren :D
Ben 2 tane aldım elimize pazartesi ulaşır sanırım..
Kargo etiketi daha büyük ya bu küçük değilmi

Duvar panellerinin 1 tanesini silikon bantla yapıştırdım bakalim sağlam duracakmi alttakini monitor standi tutuyor zaten ;)

ilk siparişi iptal edip ikinci siparişi vererek jeton tamamlama fixlendi sanırım..
Daha bu sabah yaptim

Ekler

Duvar panellerinin 1 tanesini silikon bantla yapıştırdım bakalim sağlam duracakmi alttakini monitor standi tutuyor zaten ;)

Daha bu sabah yaptim
Ben dün yapmıştım. Bugün ürün kargoya verildi. Kredim yüklendi ama yeni davet gelmedi. Bu şekilde uyarı yazdı. Siz yarın ürünler gönderildiği zaman tekrar davet veriyor mu yoksa bu şekilde uyarı mı veriyor bilgi verirseniz sevinirim.

Ben dün yapmıştım. Bugün ürün kargoya verildi. Kredim yüklendi ama yeni davet gelmedi. Bu şekilde uyarı yazdı. Siz yarın ürünler gönderildiği zaman tekrar davet veriyor mu yoksa bu şekilde uyarı mı veriyor bilgi verirseniz sevinirim.
bende son 2 seferdır kredi yuklendıgı anda etkınlıgı vermıyor mısal gecen seferde gece 00.00 dan sonra hemen geldı dırek gırıp bakmıstım yanı yaklasık 9 saat falan sonra geldı yarın gelır senınkıde büyük ihtimal

Profesyonel anlamda arıyorsan antrepoda aşağıdakini kullanıyoruz..

Daha amatör gündelik tarzda bir şey arıyorsan aşağıdakini önerebilirim, baya faydasını görüyoruz, daha minimal ve taşınabilir..

@Marsia galiba stoğunu bitiren :D
Ben 2 tane aldım elimize pazartesi ulaşır sanırım..
Ahahah aldım valla bir kaç tane 🤣 bi önceki maaliyet 400 den gelmişti. 1200 den okuttum %200. Ama önceki daha güzel duruyordu bu uzaylı gibi ne öyle.

Bu arada 800 tl kredi veren hesapta tekrar 800 verdi. Sipariş geçmedim tekrar bekliyorum.

Hocam şarj standında ekran varmıydı, apex modellerinde öyle oluyor çünkü eğer değişiklik olmadı ise
Yok hocam apex modeli dediğiniz tarzdaydı en son ama ilginçtir kutu dışında apex yazdığı halde gelen şarj standı bildiğin pro 159 modu... O yüzden geçen beni de yemişler yazmıştım zaten :D

Kargo etiketi daha büyük ya bu küçük değilmi
Kullanim amacınız diye o yüzden belirttim, temu daki amatör kullanıma hitap eder ama harbi pro bisey arıyorsanız diğerine referans veririm aktif kullanımda bizde

Son düzenleme:
birazdan argb aydınlatma videosunu buraya atıcam duvara monte etmedım sadece görmeniz açısından paylasmak ıçın vido cektım

Kullandığınız veya tavsiye edebileceğiniz fener var mı?
Fener derken biraz açar mısın? Kullanım amacı, bütçeniz ve ebatları ile ayrıca fonksiyonellik ve lümen beklentiniz nedir?

Geri