Palo DAYI 👑
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 5,274
şu tarz bişey var zaten ucuz sepete atılıp alınır denemelıkBir yere gittiğimde arabada beklerken güneş varsa eziyet oluyor ondan sordum
şu tarz bişey var zaten ucuz sepete atılıp alınır denemelıkBir yere gittiğimde arabada beklerken güneş varsa eziyet oluyor ondan sordum
Aşağıdaki benim listemde olan ama henüz almadığım bir ürün...Bir yere gittiğimde arabada beklerken güneş varsa eziyet oluyor ondan sordum
Hocam üründen memnun musunuz ?Yok hocam apex modeli dediğiniz tarzdaydı en son ama ilginçtir kutu dışında apex yazdığı halde gelen şarj standı bildiğin pro 159 modu... O yüzden geçen beni de yemişler yazmıştım zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kullanim amacınız diye o yüzden belirttim, temu daki amatör kullanıma hitap eder ama harbi pro bisey arıyorsanız diğerine referans veririm aktif kullanımda bizde
Kalite farkı oluyor genelde
ikisi aynı ürün müdür , pahalıyı mı almak lazım
İkisininde satışı çok az ben tercih etmiyorum bu tarz satisi az olan ürünleri
ikisi aynı ürün müdür , pahalıyı mı almak lazım
Var dostum transformers oyuncakları var rgb aydinlatma var duvar için milli klavye ve mouse varTemu'dan bunu iyi ki aldım kesinlikle değer dediğiniz ürün var mı![]()
güzel mi hocam memnun musunDuvar panellerinin 1 tanesini silikon bantla yapıştırdım bakalim sağlam duracakmi alttakini monitor standi tutuyor zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Daha bu sabah yaptim
katılırsın diye biliyorum reisBeyler yanlışlıkla sipariş oluştu wincredit de. İptal etsem tekrar katılabilir miyim yoksa direk eler mi