Kombin nasıl yapılır giyim

patlak kaçıran1

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
11
beyler giyinme özürlülüğüm var hazır kombin nasıl bulabilirim direkt üst alt ayakkabı almam lazım önerir misiniz? yurt dışına gitcem
genelde giyindiğim markalar zara bershka pull bear hm

Kankam Zara'da çok güzel kumaş pantolonlar var her şey ile kombinleyebilirsin gömlek tişört vs. Ayakkabı olarak da düz siyah vans veya siyah converse önerebilirim her şeye gider. Hazır kombin istiyorsan pinterest'e göz atabilirsin.

Kankam Zara'da çok güzel kumaş pantolonlar var her şey ile kombinleyebilirsin gömlek tişört vs. Ayakkabı olarak da düz siyah vans veya siyah converse önerebilirim her şeye gider. Hazır kombin istiyorsan pinterest'e göz atabilirsin.
kral valla hiç kullanmadım pinteresent felan bana yardım edermisin ayrıca birkaç kumaş pantolonnum var zaradan bej ve siyah

dokusu çok farklı olmadığı sürece renk uyumu olan her kıyafetler kombin yapabilrisin.
örn. aynı renkler zıt renkler vs.

onu bunu bilmemde converse giyen erkek 👌 böyledir

Şimdi cümleye yarası olanın gocunacağını belirtmekle başlamak isterim. Ayrıca zevkler kişiden kişiye değişiklik gösterebilsede bu konuda göstermeyeceğini düşünüyorum. Herhangibi bir “erkeği” converse giymekten alıkoyamam ancak herhangibi biriside beni converse giyen “erkek” lere 👌⚽️ gözüyle bakmaktan alıkoyamaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,938
Üyeler
184,245
Son üye
hsngnc
Geri