TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

Teşekkürler hocam, peki ilk kargo ücretsiz diyor ya siz aynı hesaptan farklı iade yaptığınız durumda kargo ücreti ödemiş miydiniz?
O durum öyle değil. Örneğin bir siparişte ki ürünü iade ettiniz. Sonra tekrar aynı siparişteki ürünü iade etmek isteyince ücret çıkar. Ben 3 farklı siparişte iade yaptım. Hepsini tek paket yaptırdı.

@nikflatron un da dediği gibi bakış açısı ve mantıkla alakalı tercihleriniz.. Benim mantığım bugüne kadar bu yönteme bulaşma dediği için bir kez bile yapmadım ve hatta yapıyorsanız da çok sık yapmamanız ve olumsuz sonuçlar alabileceğinizi de zaman zaman belirtmiştim.. Neticede tavsiyedir benimkisi, tercih sizindir illa ki.. Kısacası benim mantığım bana şöyle der: Tek seferde yapacağım 1250 TL lik bir vergi hariç bir alışverişim sonucunda 50 veya 60 jeton kalmış farketmeksizin 1000 TL yi garanti altına almak varken riske girip de kaybedebileceğim bir alışveriş iptali ile taktiğin tutmadığı bir senaryoda neden mecburen tekrar cebimden vergi dahil 1000 TL veya üstü bir alışveriş yapayım ki :)
çift sipariş geçmem gerekir öylede mantıklı olmaz

O durum öyle değil. Örneğin bir siparişte ki ürünü iade ettiniz. Sonra tekrar aynı siparişteki ürünü iade etmek isteyince ücret çıkar. Ben 3 farklı siparişte iade yaptım. Hepsini tek paket yaptırdı.
Anladım hocam çok teşekkür ederim 🙏

wincredit de 1800 tl çıktı forumda okuduğuma göre 1 sipariş verdim 2999.9 da kaldı jetonlar iptal ettim %8 geri dönüşüme yükselir diye fakat böyle %4 oldu ne yapmam lazım tam olarak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam ekranda %4 yazıyor ama size iptalden önceki ilk wincredit muhabbeti başladığı andan hesap ederek yarım saat - 40dk falan içinde 1000tl civarı sipariş verirseniz %8 oluyor. Yada en azından bende öyle oldu.
Sipariş verdim 2999.9 oldu, iptal ettim geri döndüğümde %4 yazıyordu ve ekstra 10 jeton yoktu, ben yinede hızlıca tekrar sepeti oluşturup sipariş verdim ve %8 iade yazıp tekte 1800ü verdi. İsterseniz bidahakine bir deneyin.

Hayırlı olsun, ilk defa kırık ürün geldi. Kargoyu açtım, farenin kutusu açılmış hatta açma yerini yırtmışlar. Bant falan hiçbir şey yok. Fareyi elime aldım salladım takır tukur iç plastik kırılmış.
İadeyi nasıl yapıyoruz? Üstündeki yazıları çıkarın yırtın diyor. Gelen kargo paketiyle mi birlikte iade ediyoruz yoksa sadece ürün kutusu mu?

Bir de bu aj179pronun kutusunun diğer tarafında aj179 yazıyor, ürün kodu aj159pro, ön taraf aj179pro yazıyor. Bu nasıl iş, denk gelen oldu mu?

Hayırlı olsun, ilk defa kırık ürün geldi. Kargoyu açtım, farenin kutusu açılmış hatta açma yerini yırtmışlar. Bant falan hiçbir şey yok. Fareyi elime aldım salladım takır tukur iç plastik kırılmış.
İadeyi nasıl yapıyoruz? Üstündeki yazıları çıkarın yırtın diyor. Gelen kargo paketiyle mi birlikte iade ediyoruz yoksa sadece ürün kutusu mu?

Bir de bu aj179pronun kutusunun diğer tarafında aj179 yazıyor, ürün kodu aj159pro, ön taraf aj179pro yazıyor. Bu nasıl iş, denk gelen oldu mu?
Muhtemelen geri istemezler iptal iade kısmından fotoğraflarını yükleyip iade iste

3000 jetonda 2 tane 500 lük alışveriş yapma hariç bi yöntem var mı krediyi tamamlamak için , tek parça 1000 tllik malzeme alamıyorum tamamlayamıyo

Geri kargolamam istendi.
mng ile kod alıp kargoluyosun vergi dahil iade ediyolar 3 5 güne

Hmm o zaman dış paket fark etmiyor bildiğim kadarıyla, biraz korumalı gönderiyorum ben geri

Dışına bir tur baloncuklu ambalajdan yapabilirsin
İçindeki dongle sallanmıyor değilmi baktınmı

İçindeki dongle sallanmıyor değilmi kontrol ettinmi dongle i çıkarıp

İçindeki dongle sallanmıyor değilmi baktınmı

İçindeki dongle sallanmıyor değilmi kontrol ettinmi dongle i çıkarıp
Yok hocam direkt fareyi çıkarttım. Usb alıcıyıda çıkarttım kendi içindeki. Farenin iç aksam kırılmış bariz. Zaten ürün kutusunun açılma yerleri yırtılmış, biri açmış bariz belli. Daha fazla dokunmadım. Valla daha açılmamış kutular var, onları açıp kırık bulsam iş yaş harbiden.

Benim bugün teslim edilecek kutuda yazanı söylerim. En dış paketteki kargo etiketleri olmayacak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,078
Üyeler
186,447
Son üye
muhtaroglu
Geri