sürücü update var ama ben ertaledim güncellemedim buraya minidump dosyasını nasıl atabilirimHocam 5 tane sebebi olabilir. 1 ısı 2 ani güç dalgalanması ( psu için konuşuyorum ) 3 ekran kartı veya sürücü hatası raminde sıkıntı olabilir. Sürücü güncellediysen yeni sürücü sıkıntılı olabilir
Dosya.co varsa hala oraya yükle hocam bi bakayım.sürücü update var ama ben ertaledim güncellemedim buraya minidump dosyasını nasıl atabilirim
bu olurt muDosya.co varsa hala oraya yükle hocam bi bakayım.
Hocam Güç dalgalanması olmuş olabilir , Yüksek ısıdan dolayı olmuş olabilir , Sürücü hatası olabilir.Hocalarım az önce Cs2 oynuyodum bi anda sistem siyah ekran oldu restart attı neden olabilir minidump dosyası kaydetmiş öyle yazıyor olay görüntüleyicide sistemim imzada ki sistem
ısılar normal sürücü olarak olay görüntüleyicisinbde bir problem çıkmadı. güç dalgalanmasını nasıl anlarım psu high power 750 80+ goldHocam Güç dalgalanması olmuş olabilir , Yüksek ısıdan dolayı olmuş olabilir , Sürücü hatası olabilir.
Hocam bildiğim kadarıyla olay günlüğünde sistem kısmında Kernel-Power (41) - Sistem önce düzgün şekilde kapatılmadı şeklinde bir yazı görürsen muhtemelen güç dalgalanmasıdır.ısılar normal sürücü olarak olay görüntüleyicisinbde bir problem çıkmadı. güç dalgalanmasını nasıl anlarım psu high power 750 80+ gold
Sistem düzgün kapatılmadan yeniden başlatılmış. Bu hatanın nedeni sistemin yanıt vermeyi durdurması, kilitlenmesi veya beklenmeyen bir şekilde güç kaybına uğramış olması olabilir. bu yazıyoHocam bildiğim kadarıyla olay günlüğünde sistem kısmında Kernel-Power (41) - Sistem önce düzgün şekilde kapatılmadı şeklinde bir yazı görürsen muhtemelen güç dalgalanmasıdır.
Malesef eve gidemedim hocam 12 1 gibi eve gideceğim o saatlerde bakıp cevabını yazarım size merak etmeyin.bakabildiniz mi hocam
Hocam ani güç kaybından dolayı kapanmış sistemin.Sistem düzgün kapatılmadan yeniden başlatılmış. Bu hatanın nedeni sistemin yanıt vermeyi durdurması, kilitlenmesi veya beklenmeyen bir şekilde güç kaybına uğramış olması olabilir. bu yazıyo