Hızlı Kitap Nasıl Okunur?

X SHADOW X

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
310
Dostlar hem okuma hızımı hemde anlamamı nasıl artırabilirim.İç sesimi bir ara susturmayı başarmıştım ama birkaç gündür iç sesimle okuyorum haliyle yavaş okuyorum bu sorunu nasıl çözebilirim?

Dostlar hem okuma hızımı hemde anlamamı nasıl artırabilirim.İç sesimi bir ara susturmayı başarmıştım ama birkaç gündür iç sesimle okuyorum haliyle yavaş okuyorum bu sorunu nasıl çözebilirim?
Bu fazla okuyarak çözülebilecek bir şey. En kısa sürede fazla bilgi edinmek istiyorsan aynı konulu kitaplarda çapraz okuma yapabilirsin.

Bu fazla okuyarak çözülebilecek bir şey. En kısa sürede fazla bilgi edinmek istiyorsan aynı konulu kitaplarda çapraz okuma yapabilirsin.
20 günlük kitap okuma serisi vardı youtubede 16.gündemi neyim egzersizden birkaç saat geçtikten sonra aynı sorunu tekrar yaşıyorum hocam kitap okumayla hizin artacağını pek sanmıyorum

Hızlı okumak pek önemli değil bence. Beş kitabı yarım yamalak anlamak mı daha iyi yoksa 1 kitabı tam olarak anlamak mı daha iyi?

Hızlı okumak pek önemli değil bence. Beş kitabı yarım yamalak anlamak mı daha iyi yoksa 1 kitabı tam olarak anlamak mı daha iyi?
Yarım yamalak okumakla ne alakası var yavaş okuyan herkes çok iyi hızlı okuyan herkes çok kötü anlama oranına sahip diyorsun yani

X şeklinde okuma muhabbeti vardi. Eksi'de arastir biraz gorursun. Bende bi ara bakmistim da ugrasmadim.

Hizli okuyarak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,183
Üyeler
185,686
Son üye
Krisyra
Geri