- Reaksiyon skoru
- 310
Dostlar hem okuma hızımı hemde anlamamı nasıl artırabilirim.İç sesimi bir ara susturmayı başarmıştım ama birkaç gündür iç sesimle okuyorum haliyle yavaş okuyorum bu sorunu nasıl çözebilirim?
Bu fazla okuyarak çözülebilecek bir şey. En kısa sürede fazla bilgi edinmek istiyorsan aynı konulu kitaplarda çapraz okuma yapabilirsin.Dostlar hem okuma hızımı hemde anlamamı nasıl artırabilirim.İç sesimi bir ara susturmayı başarmıştım ama birkaç gündür iç sesimle okuyorum haliyle yavaş okuyorum bu sorunu nasıl çözebilirim?
20 günlük kitap okuma serisi vardı youtubede 16.gündemi neyim egzersizden birkaç saat geçtikten sonra aynı sorunu tekrar yaşıyorum hocam kitap okumayla hizin artacağını pek sanmıyorumBu fazla okuyarak çözülebilecek bir şey. En kısa sürede fazla bilgi edinmek istiyorsan aynı konulu kitaplarda çapraz okuma yapabilirsin.
Hızlı okumak pek önemli değil bence. Beş kitabı yarım yamalak anlamak mı daha iyi yoksa 1 kitabı tam olarak anlamak mı daha iyi?Dostlar hem okuma hızımı hemde anlamamı nasıl artırabilirim.İç sesimi bir ara susturmayı başarmıştım ama birkaç gündür iç sesimle okuyorum haliyle yavaş okuyorum bu sorunu nasıl çözebilirim?
Yarım yamalak okumakla ne alakası var yavaş okuyan herkes çok iyi hızlı okuyan herkes çok kötü anlama oranına sahip diyorsun yaniHızlı okumak pek önemli değil bence. Beş kitabı yarım yamalak anlamak mı daha iyi yoksa 1 kitabı tam olarak anlamak mı daha iyi?
HeeYarım yamalak okumakla ne alakası var yavaş okuyan herkes çok iyi hızlı okuyan herkes çok kötü anlama oranına sahip diyorsun yani
Kardeşim hızlı okuma üzerine egitim almış egitim vermiş kişiler var bunların okuma anlama verileri birbirine orantılı
HaaKardeşim hızlı okuma üzerine egitim almış egitim vermiş kişiler var bunların okuma anlama verileri birbirine orantılı
Kardeşim bilemediğin konulars ne diye yorum yapıyorsun amacın yorum kasmak ise aç bir konu yazda yaz yazds yaz
TmKardeşim bilemediğin konulars ne diye yorum yapıyorsun amacın yorum kasmak ise aç bir konu yazda yaz yazds yaz
Konuyla alakasız mesaj/spam'dan reple direk muhabbete girme.Kardeşim bilemediğin konulars ne diye yorum yapıyorsun amacın yorum kasmak ise aç bir konu yazda yaz yazds yaz
Hizli okuyarakDostlar hem okuma hızımı hemde anlamamı nasıl artırabilirim.İç sesimi bir ara susturmayı başarmıştım ama birkaç gündür iç sesimle okuyorum haliyle yavaş okuyorum bu sorunu nasıl çözebilirim?