merhabalar 5000 5500 bandında kablosuz oyun kulaklığı arıyorum nova 5 düşünüyorum ama kararsızım önerileriniz nelerdir ve nova 5 nasıl kulaklık sizce
Hocam sizce c3w mi yoksa arctis 7 mi alınmalıcloud 3 wireless alabilirsiniz. Sık sık 4k altına düşüyor.
şuanda barracuda x var ama sıkıntıları var 3 seneyi devirdi değiştiricem. cloud 3 wireless ve nova 5 arasında kaldım çok kararsızım deri ped olması cloud 3de rahatsız edermiş gibi geliyo yazın çok fazla rekabetçi oyunlarda oynamıyorum konfor daha önemli benim için nedir düşüncenzcloud 3 wireless alabilirsiniz. Sık sık 4k altına düşüyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Barracuda X'te öneririm.
hocam barracuda X önerir misinizşuanda barracuda x var ama sıkıntıları var 3 seneyi devirdi değiştiricem. cloud 3 wireless ve nova 5 arasında kaldım çok kararsızım deri ped olması cloud 3de rahatsız edermiş gibi geliyo yazın çok fazla rekabetçi oyunlarda oynamıyorum konfor daha önemli benim için nedir düşüncenz
kronik kırılma sorunluhocam barracuda X önerir misiniz
kronik kırılma sorunlu
ilk defa böyle olumsuz yorumlar gördüm . Hocam menteşelerden falan ses gelıo dıyenler vardı ancak ses kopnusunda beğenmişlerdi siz neden öyle düşünüyorsunuzhocam barracuda x i gidip kendim deneyimledim gerçekten fiyatına değmez cloud 3 wireles en makul kulaklık bence fiyatını hakediyor
redite falan barracuda yazarsanız görürsünüz hocam yüzlerce şikayet var benimde eski kulaklığım çok dikkatlı kullanmama rağmen durduk yere çatladı sonra komple kırıldıilk defa böyle olumsuz yorumlar gördüm . Hocam menteşelerden falan ses gelıo dıyenler vardı ancak ses kopnusunda beğenmişlerdi siz neden öyle düşünüyorsunuz
hyper hariç önerin var mıredite falan barracuda yazarsanız görürsünüz hocam yüzlerce şikayet var benimde eski kulaklığım çok dikkatlı kullanmama rağmen durduk yere çatladı sonra komple kırıldı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu arada kulaklık güzeldi ses kalitesi rahatlığı vs
hs80maxhyper hariç önerin var mı