Yardım TCL 55C755 ile Samsung 55QNX1D arasında kaldım

Reaksiyon skoru
19
Bütçe
40000
yazdığım iki televizyon arasında kaldım. sizce hangisini almalıyım yardımcı olur musunuz?
bütçe 40bin
araştırmalarım samsung daha iyi gibi gözüküyor. ama tcl de mini led karar vermedim

Bu fiyat bandında kesinlikle samsung ama biraz bütçe artarsa 55 oled lg tavsiye ederim
o televizyona da bakıyorum ama karanlıkta daha iyi olduğunu gördüm. bu televizyon daha çok aile tv si gibi olacak o yüzden aydınlıkta izlenecek. birde yanma probleminden dolayı hala şüpheciyim. yoksa karanlıkta falan görüntü kalitesi daha iyi ama dediğim gibi daha çok aydınlıkta kullanılacak

o televizyona da bakıyorum ama karanlıkta daha iyi olduğunu gördüm. bu televizyon daha çok aile tv si gibi olacak o yüzden aydınlıkta izlenecek. birde yanma probleminden dolayı hala şüpheciyim. yoksa karanlıkta falan görüntü kalitesi daha iyi ama dediğim gibi daha çok aydınlıkta kullanılacak
Samsung neo qled almanız sizin için daha iyi hocam o zaman. Ben şahsen akşamları film izlediğim için ve dolby desteği benim için önemli olduğu için lg aldım

55QNX1D bu modeli sakın alma.​

Görüntü kalitesi aşırı kötü. TCL tercih edebilirsin.

Samsung neo qled almanız sizin için daha iyi hocam o zaman. Ben şahsen akşamları film izlediğim için ve dolby desteği benim için önemli olduğu için lg aldım
tamamdır sağolasın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

55QNX1D bu modeli sakın alma.​

Görüntü kalitesi aşırı kötü. TCL tercih edebilirsin.
iyi diye gördüm neden böyle dediniz ki

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,908
Üyeler
184,356
Son üye
technova
Geri