Maskee
80+
- Reaksiyon skoru
- 32
anladım çok teşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
max4k olur galiba bütem
Bu iki monitöre bakabilirsiniz
anladım çok teşekkür ederim
max4k olur galiba bütem
ancak 3ms tepki süresi varAynı paraya 180hz var. Boşuna 120hz monitör alma. @04umut76
Rehber: KTC H25T7 24.5" 3 ms Full HD IPS 180 Hz monitör alınır mı?
Renk gamutu Fiyatına göre renk gamutu oldukça iyi. SRGB'nin tamamını almış, ayrıca volume değeride iyi. DCI-P3 ve adobe rgb renk gamutları da oldukça yüksek...techolay.net
İps monitörler 1ms ve altı tepki süresi veremez. Konuda önerilen monitörlerin 1ms mi olduğunu sanıyorsun? 540hz tn panel 1ms veremezken hemde… 1ms yazan monitörlerin hepsi pazarlama stratejisi. Gerçekte o değerleri veremiyor.ancak 3ms tepki süresi var
çok kötü öneriler olmuş4k ya da bunu alabilirsin Monitör
Hangi tür oyunlar oynayacaksınız va panel genelde önerilmez
Buna bakabilirsiniz isterseniz bütçenize uyan olabildiğince kaliteli bir şey![]()
GameBooster GB-2420FF PLUS 23.8" 1 ms Full HD 180 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameBooster GB-2420FF PLUS 23.8" 1 ms Full HD 180 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameBooster GB-2420FF PLUS 23.8" 1 ms Full HD 180 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 3.572,92 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Elbette her üreticinin verdiği 1ms değeri, ideal test koşullarında elde ediliyor olabilir ama genel olarak IPS panellerde ghosting ve gecikme problemleri ciddi oranda azaldı. Yani artık “IPS 1ms veremez” demek, eski teknolojiye dayanan bir genelleme olur.İps monitörler 1ms ve altı tepki süresi veremez. Konuda önerilen monitörlerin 1ms mi olduğunu sanıyorsun? 540hz tn panel 1ms veremezken hemde… 1ms yazan monitörlerin hepsi pazarlama stratejisi. Gerçekte o değerleri veremiyor.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
peki sizin öneriniz nedir acabaçok kötü öneriler olmuş
Elbette her üreticinin verdiği 1ms değeri, ideal test koşullarında elde ediliyor olabilir ama genel olarak IPS panellerde ghosting ve gecikme problemleri ciddi oranda azaldı. Yani artık “IPS 1ms veremez” demek, eski teknolojiye dayanan bir genelleme olur.
peki sizin öneriniz nedir acaba
Dostum ne genellemesi? Sana 540hz tn monitörün ölçüm verilerini atmışım bana genelleme yaptığımı söylüyorsun.Elbette her üreticinin verdiği 1ms değeri, ideal test koşullarında elde ediliyor olabilir ama genel olarak IPS panellerde ghosting ve gecikme problemleri ciddi oranda azaldı. Yani artık “IPS 1ms veremez” demek, eski teknolojiye dayanan bir genelleme olur.
peki sizin öneriniz nedir acaba
Attığın testte 540Hz TN panel 1.8ms veriyor diyorsun, ama bu IPS panellerin 1ms veremeyeceği anlamına gelmez. LG ve ASUS’un Fast IPS modelleri bağımsız testlerde 1ms civarı sonuçlar veriyor zaten.Dostum ne genellemesi? Sana 540hz tn monitörün ölçüm verilerini atmışım bana genelleme yaptığımı söylüyorsun.
4000 liraya alacağın IPS panel en aşağı 5ms verecektir ortalamaAttığın testte 540Hz TN panel 1.8ms veriyor diyorsun, ama bu IPS panellerin 1ms veremeyeceği anlamına gelmez. LG ve ASUS’un Fast IPS modelleri bağımsız testlerde 1ms civarı sonuçlar veriyor zaten.
Tek bir panelin sonucu üzerinden tüm teknolojiyi yargılamak genelleme olur.
Ben ips panel 1ms veremez mi dedim? İps paneller daha o kadar gelişmedi diyorum. Kg ve asusun fast ips modelleri 1ms civarı testlerde veriyorsa paylaşta görelim. Tek bir panelin üzerinden tüm teknolojiyi yargılamak mı? Dostum şaka mısın? Attığım monitörler e spor odaklı üretilen üst düzey 540hz monitörler. Bunlar 1ms veremezken, senin 4 bin tl ye alacağın 120hz girişin girişi monitör nasıl 1ms verecek?Attığın testte 540Hz TN panel 1.8ms veriyor diyorsun, ama bu IPS panellerin 1ms veremeyeceği anlamına gelmez. LG ve ASUS’un Fast IPS modelleri bağımsız testlerde 1ms civarı sonuçlar veriyor zaten.
Tek bir panelin sonucu üzerinden tüm teknolojiyi yargılamak genelleme olur.