Çözüldü✓ 24'' 120hz ve üstü monitör önerir misiniz?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
ancak 3ms tepki süresi var
İps monitörler 1ms ve altı tepki süresi veremez. Konuda önerilen monitörlerin 1ms mi olduğunu sanıyorsun? 540hz tn panel 1ms veremezken hemde… 1ms yazan monitörlerin hepsi pazarlama stratejisi. Gerçekte o değerleri veremiyor.
IMG_3019.webp
IMG_3018.webp

Msi’ın 1ms diye sattığı monitör 9ms çıkıyor incelemede. Oled haricinde 1ms ve altını şu anlık unutun. Lcd monitörler daha o kadar gelişmedi.
IMG_3020.webp

4k ya da bunu alabilirsin Monitör
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hangi tür oyunlar oynayacaksınız va panel genelde önerilmez

Buna bakabilirsiniz isterseniz bütçenize uyan olabildiğince kaliteli bir şey
çok kötü öneriler olmuş

İps monitörler 1ms ve altı tepki süresi veremez. Konuda önerilen monitörlerin 1ms mi olduğunu sanıyorsun? 540hz tn panel 1ms veremezken hemde… 1ms yazan monitörlerin hepsi pazarlama stratejisi. Gerçekte o değerleri veremiyor.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Elbette her üreticinin verdiği 1ms değeri, ideal test koşullarında elde ediliyor olabilir ama genel olarak IPS panellerde ghosting ve gecikme problemleri ciddi oranda azaldı. Yani artık “IPS 1ms veremez” demek, eski teknolojiye dayanan bir genelleme olur.

çok kötü öneriler olmuş
peki sizin öneriniz nedir acaba

Elbette her üreticinin verdiği 1ms değeri, ideal test koşullarında elde ediliyor olabilir ama genel olarak IPS panellerde ghosting ve gecikme problemleri ciddi oranda azaldı. Yani artık “IPS 1ms veremez” demek, eski teknolojiye dayanan bir genelleme olur.

Dostum ne genellemesi? Sana 540hz tn monitörün ölçüm verilerini atmışım bana genelleme yaptığımı söylüyorsun.

43 bin tl’lik monitörün 1ms veremediği yerde 4 bin tl’lik 120hz monitör mü 1ms verecek? Azıcık kafanı çalıştır ya.
IMG_3021.webp

Ghosting azaldı demen çok saçma çünkü ghostingle alakalı yorum yapmadım fark ettiysen. 3ms gecikmesi var dedin bende sebebini açıklıyorum. Bu fiyatta alacağın monitörün 1ms verme ihtimali yok. İnanmıyorsan testlerine bak. Markalar pazarlamak amaçlı yazıyor 1ms diye. Monitörde kâğıtüstü verilere bakılmaz, inceleme verilerine bakılır.

Son düzenleme:
Dostum ne genellemesi? Sana 540hz tn monitörün ölçüm verilerini atmışım bana genelleme yaptığımı söylüyorsun.
Attığın testte 540Hz TN panel 1.8ms veriyor diyorsun, ama bu IPS panellerin 1ms veremeyeceği anlamına gelmez. LG ve ASUS’un Fast IPS modelleri bağımsız testlerde 1ms civarı sonuçlar veriyor zaten.
Tek bir panelin sonucu üzerinden tüm teknolojiyi yargılamak genelleme olur.

Attığın testte 540Hz TN panel 1.8ms veriyor diyorsun, ama bu IPS panellerin 1ms veremeyeceği anlamına gelmez. LG ve ASUS’un Fast IPS modelleri bağımsız testlerde 1ms civarı sonuçlar veriyor zaten.
4000 liraya alacağın IPS panel en aşağı 5ms verecektir ortalama

Ben ips panel 1ms veremez mi dedim? İps paneller daha o kadar gelişmedi diyorum. Kg ve asusun fast ips modelleri 1ms civarı testlerde veriyorsa paylaşta görelim. Tek bir panelin üzerinden tüm teknolojiyi yargılamak mı? Dostum şaka mısın? Attığım monitörler e spor odaklı üretilen üst düzey 540hz monitörler. Bunlar 1ms veremezken, senin 4 bin tl ye alacağın 120hz girişin girişi monitör nasıl 1ms verecek?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,659
Üyeler
184,961
Son üye
sürvekeşfet
Geri