Trendyol Hp Victus ekran kartı watt değeri iade hakkında

trendyol mu senin iş uzar dostum sana deyim sana bile patlayabilir yada karın ağrısı çektirirler hayırlısı trendyoldan bu tip ürünleri almayın desteğe ihtiyaç duyarsın ürünle ilgili mağdur olursunuz
Bakıcaz bakalım :)
icraya verirsin hocam. bence sıkıntı yok çünkü o süreçte de laptopu aktif olarak kullanıyor olursun
THH'ye başvururum evet sonuçta elimde belgeler var

Bu arada ürün özelliklerinde kurnazlar şimdi düzeltmişler 50 watt olarak :)

Ekler

• IMG_0773.webp
    IMG_0773.webp
    65.1 KB · Hit: 25
  • IMG_0795.webp
    IMG_0795.webp
    65.3 KB · Hit: 23
  • Screenshot_7.webp
    Screenshot_7.webp
    53.9 KB · Hit: 22
  • Screenshot_9.webp
    Screenshot_9.webp
    83.6 KB · Hit: 23
Arkadaşlar forumların çoğunda kimse sonuç paylaşmıyor ve en sinir olduğum nokta bu.
İade aldılar. Hatta bilgi yanlışlığından dolayı 350 tl de kupon tanımadılar hesabıma. Çözüme ulaştı bilgininize

Arkadaşlar forumların çoğunda kimse sonuç paylaşmıyor ve en sinir olduğum nokta bu.
İade aldılar. Hatta bilgi yanlışlığından dolayı 350 tl de kupon tanımadılar hesabıma. Çözüme ulaştı bilgininize
Ben de aynı sebeple iade etmiştim, kargo onlara ulaştıktan 1 saat sonra iade gerçekleşmişti. Böyle bir işlemciye böyle bir ekran kartı koymaları yazık oldu. Furmark'ta zar zor 50 fps alıyordum.

Ben de aynı sebeple iade etmiştim, kargo onlara ulaştıktan 1 saat sonra iade gerçekleşmişti. Böyle bir işlemciye böyle bir ekran kartı koymaları yazık oldu. Furmark'ta zar zor 50 fps alıyordum.
Evet üzücü bir durum. İşlemci gerçekten güzel kasa da güzel ama 80 watt olsaydı uzun bir süre bilgisayar almayacaktım. Şimdi tekrar bilgisayar bakmaya devam :)

Evet üzücü bir durum. İşlemci gerçekten güzel kasa da güzel ama 80 watt olsaydı uzun bir süre bilgisayar almayacaktım. Şimdi tekrar bilgisayar bakmaya devam :)
Ben bütçeyi biraz daha yükseltip lenovo loq aldım. Onda da anakart yanma sorunu var diyorlar ama bakalım, bu sefer iade etmekle uğraşamayacağım, sorunu çözmüşlerdir diye umuyorum.

Ben bütçeyi biraz daha yükseltip lenovo loq aldım. Onda da anakart yanma sorunu var diyorlar ama bakalım, bu sefer iade etmekle uğraşamayacağım, sorunu çözmüşlerdir diye umuyorum.
Hangisini aldın ben de bir iki tane buldum kararsız kaldım atma şansın var mı

Hangisini aldın ben de bir iki tane buldum kararsız kaldım atma şansın var mı
Ben 4050 olanı aldım ama bütçe kısıtlıysa ikincisini öneririm, masterpass 750 TL indirimi ile 26729 TL'ye geliyor.

Ben 4050 olanı aldım ama bütçe kısıtlıysa ikincisini öneririm, masterpass 750 TL indirimi ile 26729 TL'ye geliyor.
Ben de senin aldığın amazondaki lenovoya tutuldum ya da bunu alayım diyorum.
Hp Victus 16-S1022NT 9Z794EA R7-8845HS 16 GB 1 TB SSD 6 GB RTX4050 16.1" Dos FHD

Lenovonun duruşuna ısınamadım bir türlü

Hp Victus 16-S1022NT 9Z794EA R7-8845HS 16 GB 1 TB SSD 6 GB RTX4050 16.1" Dos FHD

laptoptan anlamam ama 4050 ekran kartlı cihaz 37k etmez bence. 4060 oluyordu bu fiyatlar asus tuf olanlar forumda indirim konusunu görüyordum.

Bence de 4050 37k etmez %45 NTSC hiç etmez. 38k'ya amazon'da loq 4060 var. İşlemci dışında loq genel olarak daha iyi bence.

Bence de 4050 37k etmez %45 NTSC hiç etmez. 38k'ya amazon'da loq 4060 var. İşlemci dışında loq genel olarak daha iyi bence.
Bana da öyle geliyor ki loqlanacagiz :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sana bir sorum var ets 2 ultra ayarlarda kaç fps alır acaba sende varsa oyun test etme şansın var mı

Geri