BF1 de 100 FPS en azHocam aynı laptopu alacağım da sizin oynadığınız oyunlarda aldığınız fps değerlerini yazabilir misiniz? Birde iade edeceğim demişsiniz iade ettiniz mi? Pilde kullandıysanız eğer kaç saat gidiyor?
Laptop'u performans moduna alıyorsun değil mi ve şarjda kullanıyorsun değil mi?BF1 de 100 FPS en az
Ets 2 de ise ultra ayarlar 30-35
yüksek 40-50
ölçekleme 200 yapıp yüksek yaparsan diğer ayarları 50-60 fps
Watt 45-50 lerde geziyor sürekli
İşlemci çok güzel pilde 4-5 saat gidiyor ama oyun oynarken pilde denemedim oyundayken hemen bitecektir.
80 watt olsaydı kesinlikle bununla uğraşmazdım. Gerçi prüz yapıyor trrendyol bakalım umarım sorunsuz alırlar.
cs2 oynadınız mı hiç?BF1 de 100 FPS en az
yüksek 40-50
İşlemci çok güzel pilde 4-5 saat gidiyor ama oyun oynarken pilde denemedim oyundayken hemen bitecektir.
80 watt olsaydı kesinlikle bununla uğraşmazdım. Gerçi prüz yapıyor trrendyol bakalım umarım sorunsuz alırlar.
Hocam 14 veya 15 dü hatırlamıyorum ama bu günleri geçmeden önce yasal olarak "ürünü beğenmedim" diyip iade edebilirsiniz. Bir sıkıntı çıkarırlarsa eğer THH'ye gideceksiniz ve her türlü sizin lehinize karar çıkar (yasal adımları doğru atarsanız eğer) ve bu süre içerisinde ürünü kullanabilirsiniz. Maksimum 6 ay sürüyor THH.BF1 de 100 FPS en az
yüksek 40-50
Oynamadım fakat Cs de uçar bu makine sıkıntı yaşamazsıncs2 oynadınız mı hiç?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam 14 veya 15 dü hatırlamıyorum ama bu günleri geçmeden önce yasal olarak "ürünü beğenmedim" diyip iade edebilirsiniz. Bir sıkıntı çıkarırlarsa eğer THH'ye gideceksiniz ve her türlü sizin lehinize karar çıkar (yasal adımları doğru atarsanız eğer) ve bu süre içerisinde ürünü kullanabilirsiniz. Maksimum 6 ay sürüyor THH.
Tek slot ram takılı sanırım, çift slot olsa daha akıcı olur ve çift slotla 150 üstü rahat ve stabil alınabilir ki bu da yeter bence çünkü ekranı besliyor.Oynamadım fakat Cs de uçar bu makine sıkıntı yaşamazsın
Bir slot ram boşta oraya 16 takılabilir. İşin komik yanı ben test videoları izliyorum adam 70-80 fps alıyor ets de ben 40-45 fps alıyorum ama adamın ekranından daha akıcı ilerliyor görüntüTek slot ram takılı sanırım, çift slot olsa daha akıcı olur ve çift slotla 150 üstü rahat ve stabil alınabilir ki bu da yeter bence çünkü ekranı besliyor.
trendyol mu senin iş uzar dostum sana deyim sana bile patlayabilir yada karın ağrısı çektirirler hayırlısı trendyoldan bu tip ürünleri almayın desteğe ihtiyaç duyarsın ürünle ilgili mağdur olursunuzBF1 de 100 FPS en az
yüksek 40-50
Hocam en kötü THH'ye gider. 15 günü geçmediyse her türlü iade almak zorundalar çünkü.trendyol mu senin iş uzar dostum sana deyim sana bile patlayabilir yada karın ağrısı çektirirler hayırlısı trendyoldan bu tip ürünleri almayın desteğe ihtiyaç duyarsın ürünle ilgili mağdur olursunuz
valla THH 'nin kararlarına bile uymuyor firmalar artık umarım sonuç alırsınHocam en kötü THH'ye gider. 15 günü geçmediyse her türlü iade almak zorundalar çünkü.
Uymazsa mahkeme süreci ne yazakkivalla THH 'nin kararlarına bile uymuyor firmalar artık umarım sonuç alırsın
icraya verirsin hocam. bence sıkıntı yok çünkü o süreçte de laptopu aktif olarak kullanıyor olursunvalla THH 'nin kararlarına bile uymuyor firmalar artık umarım sonuç alırsın