Hangi tür oyunları oynuyorsunuzlink atabilirmisin hepsini tek tek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
birşeyler öner dostum o zaman bok atıp kenara çekilme
değil
Hangi tür oyunları oynuyorsunuzlink atabilirmisin hepsini tek tek
birşeyler öner dostum o zaman bok atıp kenara çekilme
değil
Bu paraya bunun 3 kat daha iyisini toplarsın biraz araştırma ile
valorant oynuyorum genellikle ama hikaye oyunlarıda oynuyacağım rdr gibiHangi tür oyunları oynuyorsunuz
bakıyorum işte şuanlık önerilere açığımBu paraya bunun 3 kat daha iyisini toplarsın biraz araştırma ile
işlemci ![]()
AMD Ryzen 7 7800X3D Sekiz Çekirdek 4.2 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 7 7800X3D Sekiz Çekirdek 4.2 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 7 7800X3D Sekiz Çekirdek 4.2 GHz İşlemci özelliklerini incele, 13.449,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
ekran kartı anakart ![]()
Biostar B650MP-E Pro AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Biostar B650MP-E Pro AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Biostar B650MP-E Pro AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 4.069,31 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
ram https://www.si nerji.gen.tr/patriot-32gb-2x16-viper-venom-expo-6000mhz-cl30-ddr5-ram-pvv516g60c30x2-p-54200?srsltid=AfmBOooqR2wxN4SsEQeXuZQAKVU_C9CJBwCrbVKZhA9uGhx1U879J0zz ssd kasa ![]()
Zoko Amiral DK431 4x12 Cm ARGB Fanlı Mesh Panel Temperli Cam E-ATX Bilgisayar Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Zoko Amiral DK431 4x12 Cm ARGB Fanlı Mesh Panel Temperli Cam E-ATX Bilgisayar Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Zoko Amiral DK431 4x12 Cm ARGB Fanlı Mesh Panel Temperli Cam E-ATX Bilgisayar Kasası özelliklerini incele, 1.766,05 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
psu soğutucu MALİYET her şey 90.616 lira yapıyor ve attığınız sistemden daha iyi
buyrunvalorant oynuyorum genellikle ama hikaye oyunlarıda oynuyacağım rdr gibi
bakıyorum işte şuanlık önerilere açığım
sipariş etmedim zaten bakıyorum bu hafta alacağım neleri değiştireyim diye soruyorumDostum bune böyle kötü olmuş sipariş verme
peki 5070 ti olarak hangi marka almalıyımtoplama yap 7800x3d b650m wifili fsp msi gibi psu 750w 5.0 serisi, ram 2x16gb toplam 30k oluyor gerisi 5070 ti 40k bulursun toplam 70k m2 dramlı ve kasa geri kalan sana sağlı
önerdiklerinin linkini atabilirmisinBu paraya bunun 3 kat daha iyisini toplarsın biraz araştırma ile
9600x falan alır max iyi olmaz.Bu bütçeye rtx 5080'li sistem toplarsınız.
dostum link atar mısınBu bütçeye rtx 5080'li sistem toplarsınız.
9800x3d 5070ti en mantıklı seçim olur bence bu arkadaş için valo oynuyormuş zaten hikayeli oyunlara da yeter9600x falan alır max iyi olmaz.
5070 ti hangi marka önerirsin9800x3d 5070ti en mantıklı seçim olur bence bu arkadaş için valo oynuyormuş zaten hikayeli oyunlara da yeter
En ucuz olanını5070 ti hangi marka önerirsin
Hazır beyaz sistem:dostum link atar mısın
kasa olarak ne önerirsin peki link atarsan sevinirimEn ucuz olanını
kasa önerin varmıdır9600x falan alır max iyi olmaz.